De prin lume adunate

#concert #spectacol #sala palatului #tudor gheorghe

Tudor Gheorghe continua "Stagiunea permanentelor frumuseti"

"Stagiunea permanentelor frumuseti", ciclul de spectacole pe care Tudor Gheorghe le-a promis iubitorilor de cultura pura in acest an, continua cu " Anotimpurile mele: Iarna – Primavara 2010 ".

Reprezentatia ofera piese desprinse de pe albumele "Iarna Simfonic" si "Primavara simfonic", interpretate in maniera unica a maestrului.

Primul spectacol va avea loc in Bucuresti pe data de 6 martie la Sala Palatului, unde, pe parcursul a doua ore, maestrul Tudor Gheorghe va fi acompaniat de nu mai putin de 40 muzicieni si alte 30 de voci minunate ale orchestrei si corului Teatrului liric "Oltenia" din Craiova, sub bagheta dirijorului Marius Hristescu.

Maestrul va darui piese precum "La fereastra cu gutuie", "Colindul celui fara de tara" sau "Antiprimavara", "Lumina lina", "Mugur, mugurel", "Salcamii" si "Dorul calator", care vor incanta, ca de fiecare data, auditoriul.

Aceasta stagiune marcheaza totodata si incheierea ciclului de reprezentatii ale acestui spectacol, dupa aproximativ 10 ani in care romanii din toata tara au beneficiat de show-ul "Anotimpurilor", vazute prin ochii lui Tudor Gheorghe.

Pretul biletelor pentru spectacolul din Bucuresti variaza intre 60 si 120 de lei, in functie de categoria de loc, si sunt disponibile la Magazinul Vreau Bilet din Unirea Shopping Center et. 2, Pasajul Universitatii , Sala Palatului si online pe vreaubilet.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea