De prin lume adunate

#evenimente #targ #produse traditionale

Traditii gastronomice la biblioteca

In mireasma florilor de primavara, sambata , 16 aprilie, esti asteptat la Targul Traditii gastronomice care va avea loc, incepand cu acest week-end, in fiecare sambata si duminica in strada Tache Ionescu, la numarul 4, incepand cu ora 09.00 pana dupa amiaza la orele 17.00.

Producatori din diverse colturi ale tarii te invita sa degusti din carnaciori deliciosi, branzeturi traditionale, miere de albine , magiun, palinca , paine de casa plus multe alte bunatati aduse direct din gospodariile lor.

Prospetimea produselor este garantata de producatori, care prin retete mostenite din generatie in generatie, vin sa ne rasfete cu delicioasele produse, cu portul lor traditional, sa ne trezeasca emotiile incercate cand intram in camara bunicii de la tara si ne loveau aromele carnaciorilor afumati , branzei proaspete, magiunul asezat frumos in borcane si palinca bunicului.
 

Targul are loc in curtea Bibliotecii Metropolitane Bucuresti, langa Piata Amezei, de pe strada Tache Ionescu, numarul 4.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea