De prin lume adunate

# El Celler de Can Roca # restaurante lume # top restaurante #restaurante

Top 5 cele mai bune restaurante din lume

Restaurantul El Celler de Can Roca a fost desemnat luni ca fiind cel mai bun restaurant din lume. Acesta se afla in orasul Girona din Spania. Nu este prima oara cand El Celler de Can Roca primeste titlul de cel mai bun restaurant din lume, acesta a fiind desemnat si in anul 2013.

 

Topul celor mai bune restaurante din lume este alcatuit pe baza voturilor exprimate de peste 1.000 de experti internationali, printre care se afla maestri bucatari si critici culinari.

Potrivit mediafax.ro, El Celler de Can Roca este administrat de trei frati din Girona, Spania, din 1986, si a fost descris de reprezentantii revistei ca reprezentand "ospitalitatea la cel mai inalt nivel".

Pe locul al doilea in top s-a clasat Osteria Francescana, din orasul italian Modena, urmat de Noma, Copenhaga pe locul trei. Locul al patrulea este ocupat de restaurantul Central din Lima, iar pe locul al cincilea s-a clasat restaurantul Eleven Madison Park din New York.

Sursa foto: forbes.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea