De prin lume adunate

#carturesti #povesti #colinde #craciun #sarbatori

Copiii canta colinde la Carturesti

Seri de poveste continua pana pe 21 decembrie , in fiecare seara incepand cu ora 18.30, la Carturestiul de pe strada Verona 13.

Joi, 18 decembrie, seara de povesti de la Carturesti va incepe cu un concert de colinde sustinut de copiii de la Mica Academie de Arte, gradinita care din anul 2000 a dezvoltat o oferta educationala bogata de limbi straine (engleza germana, franceza, spaniola), muzica (pian, vioara, blockflote), dans clasic si arte martiale . In programul serii, vor fi alaturi de cei mici trei actori ai Teatrului Ion Creanga: Cornelia Pavlovici, Eduard Jirghiu si Adriana Dragut.

Ada Milea si Apolodor

Vineri, 19 decembrie Ada Milea vine cu chitara sa le cante copiilor despre Apolodor, pinguinul lui Gellu Naum. Sambata renumitul actor calea victoriei va tine un atelier de pictura pentru tinerii artisti.

Duminica trupa Dell'Arte condusa de sandu mihai gruia va transforma sub_Carturesti intr-o scena de teatru de papusi . Costumele si papusile lor vor recreea o Poveste din nord.

Daca te atrag povestile de Craciun, mai citeste si:

Legendele Pomului de Craciun
Povestea lui Mos Craciun
Traditii de Craciun in jurul lumii
Renii lui Mos Craciun
Targuri de Craciun
Spiridusii lui Mos Craciun
De ce primim cadourile de la Mos Craciun in ghetute?
Traditia vascului de Craciun
Superstitii de Craciun
Cum aluneca Mos Craciun pe cos?
De ce ne dorim un Craciun cu zapada
Cele mai citite carti despre Craciun
Delicatese de Craciun

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea