De prin lume adunate

#cairo #florida #orase ciudate #lily dale #The Villages #Manshiyat Naser #bew york

Top 3 cele mai ciudate orase ale lumii. Iata ce obiceiuri au locuitorii lor!

Orasele de mai jos sunt adevarate curiozitati ale secolului XXI. Intesate de gunoaie, bantuite de boli cu transmitere sexuala sau dedicate spiritelor, asezarile ciudate de pe harta lumii sunt plasate in locuri cu totul neasteptate si isi gasesc noi locatari in fiecare zi.

1. The Villages, orasul batranilor zglobii

Sursa foto: photonews247.com

 

In versiunea americana de secol XX, Romeo si Julieta si-ar fi incasat prima pensie si s-ar fi mutat cu catel si purcel in The Villages, cel mai mare oras al pensionarilor. Abia aici viata lor ar fi luat o turnura dramatica. Aceasta pentru ca asezarea de peste 100.000 de locuitori trecuti de 55 de ani este un taram al barfelor invidiilor si ... al bolilor cu transmitere sexuala.

Este lesne de inteles de ce se intampla toate aceste lucruri intr-un oras in care intalnesti un barbat la 10 femei. In localitatea din Florida exista inclusiv fenomenul de trafic ilegal de Viagra, iar politistii se confrunta adesea cu batai in baruri declansate intre femei, consum de droguri si conducerea carturilor de golf sub influenta alcoolului.

 

Sursa foto principala: panoramio.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea