De prin lume adunate

#expozitie #targ #geologie #muzeu #bijuterii #cristale

Toamna Cristalelor, expozitie de bijuterii si flori de mina

muzeul national de geologie organizeaza in perioada 16 - 19 septembrie o expozitie cu vanzare de bijuterii, "Toamna Cristalelor".

Vizitatorii vor avea ocazia sa admire flori de mina impresionante ca marime, compozitie si culoare. In cadrul expozitiei se mai pot admira si cumpara si bijuterii.

Din expozitie nu vor lipsi florile de mina, elementele de decoratiuni interioare si obiectele ornamentale si de podoaba din minerale si roci: piramide, sfere, obeliscuri, miniaturi de animale, coliere si cercei, inele si bratari, pandantive si brose . Vor fi expuse spre vanzare un numar mare de piese unicat.

Colectionarii Asociatiei Mineralogilor, Paleontologilor si Gemologilor Amatori din Romania vor fi prezenti pentru a furniza celor interesati informatii despre stabilizarea campului energetic, purificarea prin cristaloterapie si proprietatile esantioanelor expuse.

Muzeul National de Geologie adaposteste principalele colectii geologice din Romania, adunate timp de peste 100 de ani. Expozitia poate fi vizitata in perioada 16 – 19 septembrie, intre orele 10.00 – 18.30. Pret unui bilet de intrare este de 4 lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea