De prin lume adunate

#carturesti #targuri #octombrie #targuri in bucuresti

Targuri la inceput de octombrie in Bucuresti

Primul weekend al lunii octombrie aduce in Bucuresti cateva targuri interesante. Pentru proviziile de iarna mergi la targurile cu produse traditionale care au loc in parcuri, iar pentru produse handmade nu rata targul de la Palatul Sutu.



Festin Romanesc in parcul sebastian


In acest weekend esti asteptat la o noua editie a targului Festin Romanesc, care are loc in Parcul Sebastian din capitala. Aici vei degusta din bunatati traditionale, aduse din toate regiunile tarii. Targul este dedicat recoltelor toamnei. Principala atractie a targului este mustaria.

Tot la targ vei mai gasi si zacusca de vinete, dulceturi din fructe sau magiun de prune fara zahar si conservanti. Te poti opri si la restaurantul prezent in targ unde vei gasi sarmale maramuresene, carnuri aromate pregatite la gratar si legume perpelite.

Din oferta targului nu lipsesc nici produsele lactate, branzeturile, preparatele din carne, sarmalele maramuresene, painea si specialitatile de panificatie. Tot aici vei gasi si miere, braga, dulciuri sau vinuri.

Vei putea cumpara si obiecte mestesugaresti, ceramica, imbracaminte, covoare, obiecte casnice, mic mobilier din lemn, podoabe sau produse din piele.


Festivalul Branzei si Pastramei in parcul de la Agronomie


In acest weekend, in parcul de la Agronomie brasovenii si vrancenii te asteapta la Festivalul Branzei si Ravasitul Oilor. Festivalul branzei si al pastramei te asteapta cu branzeturi, bulz sau pastrama.

Daca vrei sa iti aduci aminte de vacantele petrecute la bunici, cand mirosul de placinte calde proaspat scoase din cuptor te invaluia, mergi la targ. Aici vei gasi poale-n brau, cozonaci, kurtos kolac si alte delicatese.


Targul I Love Handmade la Palatul Sutu


Daca vrei sa iti completezi garderoba de toamna, poti merge la Palatul Sutu, unde are loc un targ cu articole handmade.

La I love Handmade vei gasi cercei si margele lucrate din lut, lemn sau pasta fimo, accesorii din matase si tul, brose fantezie, gentute, rame foto accesorizate, dar si articole de imbracaminte.


Fashion Picnic la British Gallery


Sambata, 1 octombrie, British Gallery organizeaza in curtea galeriei din strada Paris o noua editie a targului Fashion Picnic. La targ vei gasi creatii ale unor designeri precum Claudia Castrase, Kinga Varga, Ludmila Corlateanu, Diana Nita, Raluca Buzura sau Sandra Galan.

Fashion Picnic de la British Gallery se desfasoara intr-o atmosfera britanica. Pe parcursul intregii zile, se vor face degustari vin. Vinurile vor fi insotite de alune si castane coapte. La targ vei gasi si ceaiuri si biscuiti englezesti.


Targul Scolaresti la Carturesti


Daca inca nu ai facut toate cumparaturile pentru inceptul scolii, mai ai o sansa la Carturesti, unde are loc un targ cu manuale si alte accesorii scolare.

In mansarda librariei Carturesti Verona poti gasi tot ce ai nevoie pentru scoala. Pe lista de cumparaturi de la Carturesti vei gasi manuale, ghiozdane, caiete si accesorii care fac ca orice materie sa para mai usoara. Targul este deschis pana luni, 10 octombrie.


Targ de Turism Winter Holiday


Deja te gandesti la vacanta de iarna si vrei sa iti planifici din timp Craciunul sau Revelionul? Atunci mergi la Palatul Parlamentului unde are loc targul de turism Winter Holiday.

Aici vei gasi o multitudine de oferte, pentru toate gusturile si buzunarele. La acest targ vei gasi atat pachete turistice pentru Romania, cat si pentru strainatate. Targul este deschis in perioada 29 septembrie - 2 octombrie, intre orele 10.00 - 19.00.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea