De prin lume adunate

#timp liber #targuri #evenimente #evenimente bucuresti

Targuri de weekend in Bucuresti (5 - 7 octombrie)

In acest weekend, intampina toamna la targurile organizate in capitala. Vei gasi produse traditionale romanesti, podoabe, produse cosmetice naturale, dar si muzica traditionala si degustari de sarmale si pastrama.

Targ de toamna la Muzeul Taranului Roman

Intre 6 si 7 octombrie 2012, Clubul Taranului Roman organizeaza in curtea Muzeului National al Taranului Roman, "Targul de Toamna". La targ vor veni mesteri din toata tara. Iconari, lemnari, ceramisti, fierari sau tesatori isi vor expune produsele si povestile.

In plus, doamna arhitect Ioana Corduneanu va gati si pregati paine de casa, alivenci, malaies, poale-n brau, varzari si alte bunatati moldovenesti.

La Brocante, editia de toamna

Toamna asta se poarta La Brocante. Vino pe 6 si 7 octombrie la Vintage Pub pe strada Smardan, la numarul 43, in Centrul Vechi, pentru cele mai noi colectii ale tinerilor designeri. Rasfata-te cu un brunch delicios, o cafea tare si cu haine pe gustul tau. Accesorizeaza-ti noile tinute cu genti, brose, ceasuri ori pandantive unicat, fie ca sunt vintage sau handmade.

Esti asteptat sambata si duminica, intre orele 12.00 si 19.00, sa petreci primul weekend din octombrie intr-o atmosfera British plina de stil si creativitate.

Choco Fest

Plaza Romania devine pentru un weekend locatia celei mai dulci caravane Choco Fest din aceasta toamna, care va avea loc in weekendul 5 - 7 octombrie. La sfarsit de saptamana toti iubitorii de dulce vor putea gusta dintre cele mai rafinate produse romanesti si internationale.

Caramelele cremoase, cozonacul, baclavalele sau briochele vor satisface poftele celor mai pretentiosi vizitatori. Nu vor lipsi ciocolata si pralinele belgiene, torturile cu specific italian, dulciurile traditionale unguresti si produsele apicole naturale. Unele din principalele atractii ale targului vor fi fantanile Choco Shop care vor pune la dispozitie cele mai aromate fructe trase in ciocolata.

In cadrul evenimentului Choco Fest, alternativa mai sanatoasa la produsele care se gasesc in magazine, vor avea loc demonstratii imbietoare si multe surprize, completate cu o cafea bio, ceai sau sirop natural. Accesul publicului este gratuit si are loc in intervalul orar 10.00 - 22.00.

"Zilele Toamnei" in Piata George Enescu

Festivalul "Zilele Toamnei" are loc in perioada 5 - 7 octombrie in Piata George Enescu, langa Ateneul Roman. Momentele artistice, muzica de buna calitate, concursurile si demonstratiile culinare se vor imbina perfect cu produsele specifice inceputului de toamna, de la legume bio pana la mustul traditional, de la serbeturi si dulceturi, pana la conservele realizate dupa retete stravechi. Nu vor lipsi zonele de relaxare pentru toata familia, restaurantele cu specific si produsele traditionale.

Atmosfera de voie buna creata de dansurile populare romanesti te vor imbia la pastrama, purcelusi la protap si sarmale cu mamaliguta si te vor face sa apreciezi si mai mult deliciosul must facut pe loc de producatori din zona Valea Calugareasca.

La targ, doamnelor vor gasi haine de blana, esarfe, produse din piele, palarii, bluzite lucrate manual, podoabe cu pietre naturale si metale pretioase si cosmetice naturale, organice. Nu vor lipsi nici mesterii populari, cioplitorii in lemn, covoarele oltenesti si produsele lucrate manual.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea