De prin lume adunate

#produse traditionale #bucuresti #vintage #targuri #handmade

Targuri de primavara in Bucuresti

In acest weekend, In Bucuresti au loc numeroase evenimente. Pe langa Noaptea Muzeelor, mai poti merge si la diverse targuri care au loc in capitala. La aceste targuri vei gasi produse traditionale romanesti, accesorii si bijuterii handmade sau flori si accesorii pentru gradina. Tot in acest weekend iti poti reinnoi garderoba la targul cu articole vintage si handmade.
 

Iarmaroc de primavara la Muzeul de Istorie a Romaniei
 

In perioada 13 - 15 mai la Muzeul National de Istorie al Romaniei are loc Iarmarocul de primavara. La targ vei gasi obiecte de artizanat, creatii ale artistilor plastici, bijuterii hand made, obiecte vechi, ii, broderii, carti.

Gurmanzi vor gasi la targ dulciuri din martipan si pasta de fructe, ciocolata de casa, turta dulce, kurtos kalacs, alune si migdale scaldate in zahar caramel, halvita cu miere de salcam si multe altebunatati. La Iarmarocul Primaverii, fanfara militara va intretine si infrumuseta atmosfera prin ritmuri dirijate de un “tambur major cu mustacioara”.

Piese de teatru, proiectii de filme si multe alte atractii vor fi puse la dispozitie de Muzeul National de Istorie al Romaniei, iar noaptea de 14 spre 15 mai va fi cu portile deschise pana tarziu in noapte.
 

Targ vintage si handmade la villa Rodizio
 

Targul Dress to Impress te asteapta sa iti schimbi sau sa iti reinnoiesti garderoba la inceputul sezonului cald. Culori si texturi, creatii mai noi sau mai vechi fac diferenta, iar Targul vintage, handmade & designers este locul potrivit pentru redefinirea personalitatii in functie de vestimentatie si accesorii.

Hainele si accesoriile vintage sunt disponibile in cadrul targului desfaurat pe 15 mai. Villa Rodizio, din zona Parcul Gradina Icoanei, este gazda evenimentului. Piese minimaliste, culori neutre, skinny jeans negri, balerini exclus tenisi bijuterii de clasa si, mai ales, berete si esarfe vaporoase, sunt cateva dintre obiectele pe care le vei gasi la acest targ.

La acest targ vei gasi tinute vintage rochii, fuste, pantaloni, palarii, bluze, bijuterii, accesorii pentru par, curele, pantofi, creatii ale designerilor debutanti si accesorii handmade.

Targul are loc la Villa Rodizio, pe strada I.L. Caragiale, la numarul 32. Intrarea este 10 lei.
 

Art Bazar la Cafe Lente
 

Intre 13 si 15 mai, terasa de sub vie a cafenelei Lente gazduieste un grup de artizani talentati care te vor ajuta sa alegi cadouri create cu grija pentru tine sau pentru cei dragi. Trei zile de primvara sunt dedicate unui targ cu bun gust si creativitate.

Artizani bucuresteni isi vor expune creatiile lucrate manual, cu dragoste si atentie. Vei putea alege cadouri pentru tine sau pentru cei dragi.

La targ vei gasi bijuterii si accesorii, haine si gentute, decoratiuni si cosmetice, jucarii si dulciuri. Intrarea vizitatorilor este libera iar, daca decizi sa cumperi ceva de la targ, primesti si o cafea din partea casei.

Lente Cafe se afla pe strada Gen Praporgescu, la numarul 31.
 

Targul Gradina de Vara in Parcul Herastrau
 

Timp de 4 zile, in perioada 12 - 15 mai, Parcul Herastrau va gazdui Targul "Gradina de Vara". Gradina de Vara este o expozie cu vanzare, unde pasionatii de gradinarit vor putea gasi toate lucrurile de care au nevoie pentru o gradina de vis.

Astfel, la acest targ vei gasi flori, seminte de flori si material saditor, ingrasaminte, gazon, masini si aparate de stropit, ghivece, accesorii pentru gradinarit, jardiniere, pavaj pentru alei, piscine, mobilier pentru gradina, parasolare, corpuri de iluminat si servicii profesionale de decorare a gradinii.
 

Targ cu produse traditionale la Agronomie
 

In perioada 13 - 15 mai, in parcul de la Agronomie are loc o noua editie a targului cu produse traditionale romanesti. La acest targ vei gasi produse precum carnati, pastrama, ghiuden, babic si multe alte bunatati. Tot aici vei gasi si peste, suc de mere, cozonac, branzeturi si multe alte produse traditionale romanesti.

La targul de la Agronomie iti poti programa si vacanta de vara in Maramures. Multi dintre producatorii prezenti la targ sunt si proprietari de pensiuni turistice.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea