De prin lume adunate

#bucuresti #targuri #targuri florii #targuri paste

Targuri de Florii si de Paste in Capitala

Ofertele comerciantilor sunt variate si anul acesta pentru iubitorii de produse personalizate si mancaruri traditionale, care vor sa simta aerul sarbatorilor pascale. Iar daca nu parasesti Capitala cu ocazia Floriilor sau cu ocazia Pastelui, te invitam sa parcurgi lista de mai jos si sa vezi ce targuri sunt potrivite pentru gusturile tale.


Targul Cadourilor de Florii la Sala Dalles

Anul acesta, mesteri populari din toate colturile tarii si-au dat intalnire din 23 aprilie la Sala Dalles, in cadrul Targului Cadourilor de Florii. Aici ai la dispozitie o varietate de cadouri pe care le poti darui celor dragi, de la oua incondeiate, icoane pictate pe sticla sau lemn si brose din lana filtuita, la vase din ceramica sau sculpturi din lemn.

In plus, ai ocazia sa participi gratuit la cursurile de modelaj in lut, de pictura pe ceramica sau la demonstratiile de incondeiat oua. La Sala Dalles te mai asteata si multe bijuterii din argint, dar si monede aniversare de Paste. Targul este deschis intre orele 10.00 si 20.00, pana la data de 30 aprilie, iar intrarea este libera.

Sala Dalles este situata pe bulevardul Nicolae Balcescu nr. 18.


Targul de Florii si Paste 2013 la Mall Plaza

Incepand de maine, 26 aprilie si pana pe 6 mai, Plaza Romania te invita la Targul de Florii si Paste, editia 2013. Manifestarea expozitionala reprezinta unul dintre cele mai apreciate evenimente si pe piata cadourilor conexe din Bucuresti.

Tematica targului de anul acesta este compusa din urmatoarele categorii: generale (decoratiuni de sezon, cosuri cadou, bijuterii, cosmetice, design vestimentar si accesorii de creator, design floral, gravura personalizata pe diverse obiecte, produse realizate manual), delicatese (produse de confiserie, dulciuri, cafea, cea) si educative (carti, cd-uri si dvd-uri cu muzica, ateliere creative).

Plaza Mall se afla pe bulevardul Timisoara nr. 267.


Targ de Florii si Paste in Parcul Lumea Copiilor

Primarul Sectorului 4 Cristian Popescu "Piedone" te invita in Parcul Lumea Copiilor in perioada 26 aprilie - 3 mai pentru a vizita targul dedicat Floriilor si Pastelui. Aici vei putea gasi produse mestesugaresti, alaturi de bunatati traditionale din miel. In plus, organizatorii spun ca vor aduce cativa miei si iepurasi, care vor putea fi mangaiati de catre cei mici, dar si de catre bunici si parinti.

Parcul Lumea Copiilor este situat in sectorul 4 al Capitalei.

Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea