De prin lume adunate

#evenimente #targ #targul taranului roman

Targul Taranul Roman – prima piata turistica

targul taranului roman te invita in zilele de 13 si 14 martie la prima piata turistica acreditata Earth Market din Europa de est.

Aici vei descoperi cultura  Slow Food , placerea de a degusta impreuna cu ceilalti bunatati de-ale pamantului, branzeturi carpatine sau afumaturi taranesti, stropite cu tarii traditionale .

La targ te vei rasfata cu pastrama de rata din zona Botosaniului si afumaturi fragede ardelenesti de-ti lasa gura apa, cu branza de capra cu seminte de mac sau cu nuci de la Crit si cu branza de burduf intr-o haina fistichie de brad de la Fundata, sau cu un cascaval cu piper. Toate produsele sunt pe gustate, ca sa iti reaminteste de gustul minunat al produselor traditionale.

targul taranului este o piata de mici producatori, unde consumatorii pot cumpara produsele traditionale si locale romanesti, alimente traditionale, proaspete, preparate dupa vechi retete romanesti, direct de la cei care le fac.

Targul Taranului Roman are loc in fiecare saptamana la ARK Bursa Marfurilor, vis-a-vis de Piata de Flori Cosbuc, in strada Uranus colt cu Calea Rahovei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea