De prin lume adunate

#targuri de craciun #targ #craciun #cadouri #handmade #universitate #sarbatoare #sarbatori de iarna #colinde #bijuterii

Targul de Handmade ASID

Asociatia Studentilor la Istorie Dacia (ASID) organizeaza a doua editie a Targul de handmade ASID, in perioada 8 - 10 decembrie 2009, in pasajul pietonal de la statia de metrou Universitate. Expozitia cu vanzare va fi deschisa vizitatorilor intre orele 10:00 - 19:00, iar intrarea este libera.

Aflat la a doua editie, evenimentul se desfasoara sub forma unui targ, pe parcursul a trei zile, in care peste 50 artisti vor expune produse lucrate manual. Targul de Handmade ASID se adreseaza comunitatii bucurestene interesata de fenomenul handmade, consolindand relatia dintre mediul studentesc si comunitatea handmade intr-un mediu diferit metroul, ca mijloc de transport public urban.

Targul de Handmade ASID aduce un element de noutate in peisajul evenimentelor de gen, fiind primul targ organizat intr-unul din pasajele pietonale ale metroului bucurestean, organizatorii estimand ca evenimentul va fi unul dintre cele mai importante, atat ca amploare cat si ca numar de vizitatori.

Asociatia Studentilor la Istorie Dacia este asociatia reprezentativa a studentilor din Facultatea de Istorie din Universitatea din Bucuresti .

ASID promoveaza voluntariatul si implicarea civica si sociala, printr-o gama variata de evenimente: stiintifice (de profil) si culturale prin conferinte, sesiuni nationale si internationale de comunicari stiintifice, evenimente caritabile, competitii sportive, artistice si petreceri studentesti.

Oferte pentru tine

  •   2009-12-03
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Sfatul expertului


Citeste pe Romaniatv

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii