De prin lume adunate

#carte #targ #kilipirim #sala dalles

Targul de carte, muzica, film Kilipirim - editia de toamna

In perioada 18-22 noiembrie, Galeria dalles va asteapta la Targul de carte, muzica, film Kilipirim. Evenimentul, deschis in inima Bucurestilor, este asteptat de iubitorii de cultura, care vor fi rasfatati cu muzica, film si carte la preturi de kilipir.
Intr-un spatiu complet renovat, cu un concept de eveniment reinnoit, Kilipirim isi asteapta publicul cu oferte speciale, oferind iubitorilor de carte si nu numai, o excelenta ocazie de a-si completa colectiile si de a descoperi sau redescoperi noi titluri de carte, autori, editori romani si straini.
Proiectul "Citeste si da mai departe – Fii donator de carte!"
Cu un accentuat spirit social, Kilipirim continua si la aceasta editie proiectul umanitar Citeste si da mai departe – Fii donator de carte. Orientat catre nevoia de lectura a generatiei a III-a din centrele de batrani, proiectul raspunde in acest an si nevoii de lectura a celor mici. In cadrul spatiului expozitional al targului, va fi amenajata o biblioteca in care sunt asteptate donatii de carte ale tuturor celor care doresc sa contribuie la aceasta campanie.
tombola Kilipirim
Nu va lipsi la aceasta editie nici traditionala tombola, la care sunt invitati sa participe toti vizitatorii targului Kilipirim. Patru castigatori care isi vor afla numele duminica, 22 noiembrie, orele 14.00, la Galeria Dalles, vor pleca acasa cu cate 3 kg de carte. Cele 4 premii vor corespunde domeniilor de carte: copii, beletristica, hobby si business.
Expozitie inedita la Galeria Dalles
Galeria Dalles va gazdui la mezanin, in perioada targului de carte, o expozitie de fotografie, unica in Romania, realizata de fotograful Mihai Moiceanu , "o excursie fantastica printre cele mai inalte varfuri din lume: personaje si peisaje inedite care va vor taia rasuflarea".
Targul Kilipirim se desfasoara in perioada 18-22 noiembrie, la Sala Dalles, iar programul de vizitare este intre orele 10-20. Intrarea este libera.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea