De prin lume adunate

#targ #carte #gaudeamus #targ de carte #lansari

Targul de carte Gaudeamus

In perioada 25 - 29 noiembrie 2009, la Pavilionul Central Romexpo are loc cea de-a XVI-a editie a Targului International Gaudeamus, unul dintre cele mai mari targuri de carte din Europa de Est.
Deschiderea oficiala a targului va avea loc miercuri, 25 noiembrie, ora 12.00. Accesul general al vizitatorilor in incinta targului este permis pe baza biletelor de intrare, in valoare de 4 lei, sau a abonamentelor valabile pentru intreaga perioada, in valoare de 10 lei.
Biletele de intrare si abonamentele constituie totodata si suportul pentru Tombola Gaudeamus, avand ca mare premiu un autoturism. Elevii, studentii, cadrele didactice, pensionarii, membrii uniunilor de scriitori si jurnalistii au acces gratuit, pe baza documentelor specifice.
Programul de vizitare este urmatorul: miercuri - vineri, intre orele 11.00 si 20.00, sambata, intre orele 10.00 si 20.00 si duminica, intre orele 10.00 si 16.00.
Pe langa programul incarcat al evenimentului, care cuprinde lansari de carte, conferinte, dezbateri sau ateliere de creativitate , la targul gaudeamus va fi prezent si scriitorul Salman Rushdie .
Salman Rushdie va petrece primele trei zile ale vizitei sale in Romania la Bucuresti, pentru sesiuni de autografe la Targul de Carte Gaudeamus , intalniri cu cititorii si cu presa, dar va face si o vizita privata in Transilvania.
Salman Rushdie va sosi in Romania in dupa-amiaza zilei de luni, 23 noiembrie, iar in urmatoarele zile se va intalni cu cititorii si va sustine interviuri si conferinte de presa, printre care o sesiune de lectura, care va avea loc marti, 24 noiembrie, la Teatrul Odeon. Salman Rushdie va citi din "Seducatoarea din Venetia", cel mai recent roman tradus in romana al scriitorului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea