De prin lume adunate

#evenimente #targ #targ de carte #film #muzica #oferte

Targul Carte-Muzica-Film

In perioada 21-31 ianuarie, la afi palace cotroceni are loc Targul Carte-Muzica-Film. Acest eveniment deschide oficial calendarul expozitional 2010 de la ExpoMall MegaFun.

La Targul Carte-Muzica-Film vor putea fi gasite cele mai noi titluri sau colectii editate de principalele edituri sau case de distributie de muzica si film de pe piata romaneasca.

Targul se va desfasura in perioada 21-31 ianuarie 2010 si va fi marcat de o serie de surprize, vizitatorii care trec pragul mall-ului in aceasta perioada fiind asteptati in zilele de week-end la o serie de lansari, sesiuni de autografe si intalniri cu autori indragiti.

ExpoMall MegaFun este un spatiu dedicat targurilor, expozitiilor cu vanzare si organizarii de evenimente de promovare, situat intr-un centru comercial si disponibil pe toata durata anului. Spatiul isi va deschide oficial portile in data de 21 ianuarie 2010 la AFI Palace Cotroceni.

ExpoMall MegaFun se afla la etajul intai al mall-ului, in apropierea cafenelelor si a cinematografului IMAX. Acest spatiu se adreseaza persoanelor active si va promova diverse evenimente culturale si distractive.

Targurile de la ExpoMall MegaFun vor avea o durata de 10-14 zile si vor avea practic aparenta unui magazin multi-brand, cu diferite specializari. Tot in cadrul acestui mall, se vor organiza si targuri si evenimente dedicate zilelor de Valentines Day, 1-8 Martie sau 1 Iunie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea