De prin lume adunate

#targ #haine #accesorii #vintage #club la scena #handmade

Targ vintage, handmade si designer la La Scena

Duminica, 17 ianuarie, intre orele 11:00 - 18:00, esti invitat la primul targ vintage, handmade &designer al anului 2010, in localul La Scena.

Esti invitat sa faci un tur al celor sase camere unde te asteapta, frumos aranjate, pe umerase, in cufere sau pe masute, cele mai cool obiecte vestimentare si accesorii vintage, dar si creatii ale unor tineri designeri, care sa-ti completeze garderoba de iarna .

Spatiul de expunere este rearanjat, astfel acesta este mult mai incapator si luminos. Important de stiut este ca acest targ va avea caracter bilunar, la fiecare doua saptamani, in tot anul 2010.

Nu uita sa poposesti un pic la o sueta cu prietenele, in fata unui capuccino si a unei prajituri cu ciocolata.

Participanti la acest targ vor fi Acajou Boutique , Amahandmade, Bijuterii frumoase, Boutique4all, Dulapul bunicii, Fabrica de zorzoane, Freaky Vintage, haine-vintage.ro, Italian Vintage, Iuliana Rosca, Le Fabuleux Magasin de Mireille, Madalina Simion, Marie Joye Boutique, Oana Manea, Reeaknitting, Sofia Lopez, Sin Colours si multi altii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea