De prin lume adunate

#targuri de craciun #targ #craciun #cadouri #handmade #c'arthe #sarbatoare #sarbatori de iarna #colinde #bijuterii

Targ de Craciun la C'arthe

Libraria- ceainarie C'arthe organizeaza in perioada sarbatorilor de iarna o serie de targuri de cadouri. Astfel in perioada 4 - 6 decembrie este deschis targul de Sfantul Nicolae, in perioada 11 - 13 decembrie, Targul No Name, iar de pe 18 pana pe 24 decembrie, Targul de Craciun.

Libraria-ceainarie C'arthe s-a deschis doar de cateva luni, insa vrea sa se impuna in randul iubitorilor de frumos si liniste. Pe langa oferta generoasa de ceaiuri, cei din ceainarie organizeaza si o serie de evenimente culturale , vernisaje, lecturi publice, ateliere de creatie literara pentru adulti si de arta pentru copii, concerte sau piese de teatru.

Conceptul C'arthe aduce laolalta activitati din domenii artistice diferite, care insa se completeaza perfect: serile de lectura acompaniate de muzica, atelierele literare si de pictura.

In cadrul acestor targuri, vizitatorii pot admira si cumpara produse handmade realizate de artizani. La targ vei gasi lucrarile unor artisti precum Corneille Untilov, Ioana Nestorescu, Ada Popa, Diana Turcu, Corina Vasile, Mirela Iordache, Oana Manea, Oana Calin, Laurentiu&Nicoleta Parnic, Dana Saizu, Ana Maria Stefan, Issa Bella, Gratiela Aolariti si multi altii.

Programul pentru zilele de targ este de la orele 11 la 22. Intrarea este libera. Libraria-ceainarie C'arthe se afla pe strada C.A. Rosetii, la numarul 38.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea