De prin lume adunate

#targ #cadouri #sfantul valentin #valentine's day

Targ de cadouri Amore, Love, Iubire la Universitate

Odata cu inceperea lunii februarie, suntem deja in luna indragostitilor. Sarbatorim Valentine's Day sau Dragobete, nici nu mai conteaza cum se numeste, noi sarbatorim iubirea.

Targul Amore, Love , Iubire se desfasoara in perioada 07 - 14 februarie chiar in incinta statiei de metrou de la pasajul Intercontinental de la Universitate.

Targul este deschis zilnic intre orele 10.00 - 20.00. La acest targ chiar Cupidon va fi in preajma, cu sagetile dragostei in tolba, pentru a uni macar pentru cateva zile, indragostitii popositi la targ .

Vor exista si fotografi care va vor poza pentru eternitate in ipostaze foarte haioase. La targ vei primi si certificat, sa fie totul parafat.

La targ vei gasi cadoul potrivit pentru iubitul sau iubita ta sau pentru cineva drag. Ciocolata, pernute inimioare, sapunuri parfumate cu arome de trandafiri, uleiuri de masaj, lumanari, toate speciale pentru aceste zile pline de romantism.

Pietre sempretioase vor sclipi in toate culorile pentru a te face si mai iubit, montate in bijuterii create special de maini dibace.

Daca dovedesti ca esti indragostit vei avea parte de oferte speciale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea