De prin lume adunate

#hobby #pictura #aer liber #tabara #excursie #bran

Tabara de pictura

Tabara de pictura Hobby Art, care are loc in perioada 28 iunie - 4 iulie, este destinata persoanelor pasionate de pictura, care doresc sa depaseasca etapa de initiere, sa aprofundeze cunostintele teoretice si practice sub indrumarea unui specialist.

Daca doriti sa va incarcati de energie in mijlocul naturii, sa va hraniti sufletul cu pasiunea pe care o nutriti pentru aceasta arta, sa cunoasteti persoane la fel de preocupate de pictat, sa impartasiti experiente, atunci aceasta tabara vi se potriveste. 

Tematica acestei editii este, cum altfel decat "peisajul en plein air". Se vor dezvolta aspectele teoretice referitoare la teoria culorilor, teoria contrastelor, compozitie, tehnica divizarii tusei cu multe exemplificari practice.

Vom picta povarnisurile domoale cu case rasfirate si vegetatie poleita de lumina soarelui, garnisite cu crestele Bucegilor si ale Pietrei Craiului care ofera o spectaculoasa  priveliste chiar din curtea pensiunii si vom descoperi imprejurimile, dar de data aceasta cu pensula si culorile, astfel ca la intoarcere ne vom putea mandri cu suveniruri pictate chiar de noi cu Cetatea veche taraneasca de la Rasnov sau Castelul Bran .

Toate acestea, sub indrumarea calificata a lui Tudor Francu , pictor profesionist, trainerul editiei precedente a taberei de pictura. Tudor are experienta lucrului cu oamenii, activand o perioada ca profesor de desen si pictura si ca instructor de arta intr-o tabara de pictura din SUA. Cazarea va avea loc la o pensiune de 3 stele, in camere duble cu baie proprie, in satul Pestera, la cca 25 km de Brasov, in zona Bran-Moeciu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea