De prin lume adunate

#evenimente #iarmaroc fest #concerte #teatru #expozitii #handmade #muzica #distractie

Support the real hip hop la Iarmaroc

Cea de-a doua editie de Iarmaroc are loc in acest week- end , iar organizatorii au pregatit un line-up de zile mari. Cel mai in vana orator, Cedry2k, din Berceni Progresu, va „scuipa” in microfon duminica in jur de 2AM. Un pic mai devreme,  adica sambata in jur de 9PM vor fi si Facem Records, pentru ca vor fi prezenti si Carbon, Vlad Dobrescu si DJ Paul.

Fara indoiala, ca un asemenea show incendiar nu ar avea sare si piper fara prezenta unui alt bercenar (dupa Carbon si Cedry2k), in persoana lui raku. Crewstaceul va veni insotit de DJ Faibo X, care la randul sau va presta alaturi de singurul crew de DJ din Romania, Turntable Science.

Daca vrei sa imbini clasicul cu actualul si cu atitudinea, nu ai cum sa nu saluti prezenta Grupului de Rezistenta (K-Gula, Naighba, Stoe, Brugner, Undoo si Dox). Pe rand piese noi , insa si clasicele cu care RAN/sul, Deliktul, Da Hood-ul, K’n’Confusion-ul v-au delectat aproape un deceniu.

Duminica, fiind cea de-a 7-a zi, in care omul s-a odihnit, se va lasa cu off the doame si sesiuni. Multe trupe cu testicole mari: RAPARTA, CAST, R.A.S.A., B.R.G., plus ultra specialii Vapor si Sarpe.

Expres i-am lasat la final pe DJ, adevarata coloana vertebrala a hip hop-ului. Rand pe rand, Limun (Tm), Sauce (Tg Mures), Grigo (Bukale), VD88 a.k.a. Vlad Dobrescu, Carbon, DJ Paul, va vor incanta cu seturile lor, trecandu-va prin toata istoria hip hop, de la old school la 2010 boom bap .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea