De prin lume adunate

#lenjerie eco #detergenti eco #alimente eco #bucuresti #eco #bio #magazin #natural #biologic #ecologic

Magazine eco in Bucuresti

Eco a devenit un trend, o moda, insa mai presus de asta este un stil de viata sanatos. Produsele ecologice sunt sanatoase, gustoase, benefice consumatorilor si mediului. Nu contin aditivi sintetici, pesticide, organisme modificate genetic si hormoni de crestere. Sunt produse obtinute din agricultura ecologica, un sistem de productie inteligent bazat pe conservarea resurselor naturale, a solului, apei si a mediului inconjurator.

Magazine de produse alimentare

Sana Gout

In Piata Dorobanti s-a deschis de curand un magazin cu mancare ecologica. Mancarurile sunt preparate in magazin si sunt obtinute din ingrediente naturale, proasptete, fara E-uri, conservanti sau aditivi alimentari. Aici veti gasi tot felul de conserve de legume (de la porumb, sfecla, fasole rosie si verde, mazare si morcovi, varza acra, castraveciori murati pana la rosii decojite), orez integral sau prefiert, o varietate de paste fainoase si sosuri, paste de legume, uleiuri si oteturi, lactate si fulgi de cereale cu sau fara gluten, sucuri de fructe, lapte de orez si de soia, miere, ceaiuri si suplimente nutritive, cafea, dar si delicatese precum bomboane si vin.

Tot de la Sana Gout, puteti comanda mancare pentru evenimente speciale, precum zile de nastere, sarbatori sau alte petreceri. Magazin Sana Gout se gaseste in Piata Dorobanti pe strada Putul lui Zamfir la numarul 20.

Naturalia

Naturalia este un alt magazine eco – bio, cu produse in marea lor majoritatea autohtone. Magazinul apartine medicului Pavel Chirila si este o alternative sanatoasa a magazinelor conventionale. In magazin vei gasi diverse sortimente de fructe uscate, alune, seminte, condimente, cereale (boabe de grau si de mei, naut si hrisca, secara), uleiuri preparate la rece si oteturi aromate cu plante, tincturi si pomezi, cosmetice naturale si vinuri tonice, ceaiuri, paine ecologica si inghetata din produse naturale. La Naturalia vei gasi si cateva sortimente de miere: de mana, poliflora si de salcam, dar si un supliment nutritiv pe baza de miere de albine, Inula M. Cele mai cautate produse sunt faina integrala de grau ecologica, sarea neiodata, graul ecologic, algele marine si ceaiurile.

In Bucuresti, magazinele Naturalia se gasesc pe Calea Floreasca nr. 25A, Calea Mosilor nr.189 si pe strada Coltei, in spate la spitalul Coltea.

Ki-Life

Ki-life este un magazin de produse naturale si ofera solutii pentru mentinerea sanatatii, prevenirea imbolnavirilor si cresterea vitalitatii organismului. In acest magazin gasiti plante medicinale, suplimente nutritive, produse apiterapice, remedii traditionale chinezesti si indiene, produse pentru aromoterapie, produse cosmetice naturale, alimente naturale, ecologice, dietetice si pentru vegetarieni, alimente ecologice, batoane energizante, pentru slabit, ceaiuri aromate, cafea de cicoare, condimente, inlocuitor de zahar, produse dietetic si produse din cereale integrale. Preturile produselor pornesc de la 6 lei pentru ceaiuri si pot ajunge la 20 - 30 de lei pentru diverse siropuri si preparate.

Magazinul se gaseste in Piata Amzei.

Leacul

Magazinul Leacul este destinat celor interesati sa adopte un stil de viata sanatos. Comercializeaza doar produse biologice, fara aditivi alimentari si fara compusi chimici sau sintetici. "Produsele BIO sunt acele produse care sunt obtinute doar din extracte de plante crescute pe pamanturi netratate chimic si din seminte nemodificate genetic. In plus, produsul finit nu are adaosuri de coloranti, parfumuri sintetice sau conservanti chimici.Traim intr-o societate care impune un stil de viata mai putin echilibrat datorita ritmului alert, alimentatiei nepotrivite si poluarii excesive, produsele Bio ii ajuta pe oameni sa beneficieze de tot ceea ce are natura mai bun, reducand semnificativ riscul aparitiei cancerului, alergiilor sau a unor boli de piele", spun cei de la Leacul.

Oferta de produse este larga si poti gasi de la aparate casnice, lucrate manual si din materiale ecologice, produse de aromoterapie, pentru baie, ceaiuri, produse alimentare (apicole, fara gluten, pentru diabetici, smipreparate pentru copii, legume, fructe, sosuri, dulceturi, compoturi, cereale, fainoase, oteturi si uleiuri, dulciuri, cafea si cacao) pana la produse de igiena pentru copii si femei.

Preturile pornesc de la cativa lei pentru paine, 11 lei pentru branzeturi si ajung pana la 25-30 de lei pentru uleiuri si vinuri.

Magazinul se gasestepe strada Hatmanul Arbore, pe langa restaurantul Perla.

Pukka Food

Pukka Food este un magazin de produse alimentare ecologice si traditionale. Aici vei gasi branzeturi, preparate traditionale din carne, oua proaspete, fructe si legume de sezon, paine, conserve, dulciuri, vinuri, sucuri, ceaiuri si cafele aromate, miere, cereale, fainoase, diverse sortimente de fructe si legume uscate, cous cous, mincare pentru bebelusi, cosmetice naturale si detergenti de rufe ecologici.

Majoritatea produselor sunt importate din Anglia si Germania. Exista insa si produse romanesti, obtinute in conditii ecologice. La Pukka vei gasi si celebrul suc de mere Malincrav. Tot aici se gasesc si produse de igiena intima bio pentru femei, paste de dinti, creme de fata, de corp, pentru protectie solara, deodorante, sapunuri, sampoane, geluri de dus si servetele umede eco pentru bebelusi.

La Pukka Food, cumparaturile se ambaleaza in pungi eco, din amidon de porumb organic, sau in sacose de bumbac bio. Preturile pornesc de la 3-5 lei pentru iaurturi, 20 de lei sucurile de fructe, 25 de lei cafeaua si 50 de lei uleiul de masline.

Adresa magazinului este strada George Vraca Nr 7, langa parcul Cismigiu.

Natura Food

La Natura Food vei gasi paine si produse de patiserie din faina integrala ecologica, o gama larga de branzeturi si lactate bio, oua ecologice, uleiuri, paste fainoase integrale, cereale, miere, sucuri si siropuri de fructe, paste vegetale tartinabile, lapte si dulciuri produse din soia bio, maioneza, mustar, condimente si o gama destul de variata de dulciuri (ciocolata si biscuiti). Magazinul mai ofera si produse pentru bebelusi, diverse sosuri de legume si fructe, ceaiuri si lapte praf.

Magazinul se afla pe Strada Fabricii, langa Parcul Politehnica.

Magazine de produse cosmetice

Natural Paris

Natural Paris este un magazin destinat in exclusivitate produselor cosmetice biologice si ecologice. Oferta este foarte bogata si cuprinde tot ce iti trebuie pentru pingrijirea corporala: creme de fata, de corp, sapunuri, sampoane, lotiuni de corp, parfumuri frantuzesti si o gama de produse de machiaj. Nici barbatii nu sunt uitati. Ei au la dipozitie o gama de produse ecologice pe baza de ulei esential de cedru si ulei de argan : gel de curatire, ulei de ras, spuma de ras, after-shave balsam, crema anti-ageing, tratament pentru conturul ochilor, gel dus corp si par, ulei de masaj, deodorant si apa de toaleta. Preturile incep de la 30 – 40 de lei pentru creioanele pentru ochi si pot ajunge si pana la 100 de lei pentru lotiuni si pudre.

Magazinele Natural Paris se gasesc la trei adrese: Calea Grivitei, nr. 33, Iris Shopping Center in mall Titan, B-dul Iuliu Maniu in Cora Militari si in Dorobanti pe strada Intr. Tudor Stefan.

Dr. Ogheria

Dr.Ogheria va ofera o gama completa de produse organice: vitamine si suplimente nutritive, cosmetice si apa cu un continut scazut in deuteriu. Magazinul are o gama larga de produse cosmetice ecologice: sapunuri, creme de fata organice pe baza de unt de Shea, ser de fata, demachiant, masti, pasta de dinti fara chimicale, sampoane si balsamuri bio pentru toate tipurile de par, produsele eco pentru bebelusi si o varietate de alte cosmeticale naturale. Preturile se situeaza in jurul valorilor de 30 - 50 lei pentru creme, 80 – 90 de lei pentru lapte demachiant si 100 de lei pentru masti.

Magazinul se afla pe Calea Dorobanti la numarul 111-135.

Magazine eco online

Rangali

Rangali este un magazin bio online cu o gama completa de produse de machiaj organice. Aici poti gasi creme, geluri de dus, sampoane, produse pentru bebelus si produse de igiena intima pentru femei. Nici barbatii nu sint uitati. Pentru ei exista geluri de dus si lotiuni de corp. Toate aceste produse au 90%-95% si chiar 100% ingrediente organice. Produsele sunt realizate din plante si minerale, combinate cu extracte naturale botanice si antioxidanti.

Elemental

Elemental este un magazine online destinat celor care sunt interesati de viata sanatoasa si de produsele de larg consum naturale, ecologice, bio, altele decat alimente si suplimente alimentare prezente deja pe piata. La Elemental gasiti numai produse ecologice si biologice pentru curatenie, diferite sortimente de detergenti pentru casa, baie si bucatarie, cosmetice, produse pentru bebelusi si articole de imbracaminte si lenjerie din bumbac organic.

Misenashop

Misena este un magazin online cu produse de imbracaminte ecologica pentru bebelusi si copii. Toate produsele sunt din fire si fibre naturale de bumbac, imbracaminte ecologica, neprelucrata chimic. Produsele pentru copii Misena Kids sunt oferite intr-o mare varietate de modele, marimi si culori pentru toate gusturile. Tot la Misena poti gasi si lenjerii de pat, halate si prosoape.

Greencert

Greencert este un magazin online specializat in vanzarea de produse ecologice. Gama de produse este variata: produse bio pentru ingirjire corporala, cosmetice, creme, produse alimentare bio precum cafea, ceaiuri, paste fainoase, dulciuri si miere, detergent bio pentru rufe si produse din bumbac ecologic: lenjerii de pat, prosoape, tricouri si produse pentru copii.

Alte magazine online care comercializeaza atat produse comestice si alimentare ecologice: biomania, bio-magazin, superbio, galador, obc si biocosmetice.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea