De prin lume adunate

#teatru #spectacol #film #concerte #petreceri #maine in bucuresti

Joi in Bucuresti: Anti Show la Clubul Taranului

Catre sfarsitul saptamanii, in Bucuresti sunt programate cateva petreceri si concerte interesante. Daca nu vrei sa pierzi noptile, poti alege una dintre piesele de teatrusau filmele de joi.

Spectacole

De la ora 20.00, in Clubul Taranului Roman , Planeta Moldova va invita la AntiShow. Mitos Micleusanu este gazda acestui spectacol. Intrarea este 20 de lei.

Teatru

La Teatrul Mic, cu incepere de la ora 19.30, se joaca piesa Esther. Spectacolul este sustinut de elevii din clasele a unsprezecea si a douasprezecea ai liceului francez .

La Teatrul Bulandra de la ora 199.00 este programata piesa Mamouret. Din distributie fac parte Tamara Buciuceanu, Ion Cocieru, , Ioana Macaria, Marius Chivu si Manuela Ciucur. Pretul biletelor este de 21.20 leiintegral si 10.60 lei redus.

La Teatrul National se joaca O noapte furtunoasa , de la ora 19.00. Din distributie fac parte Mircea Rusu, Orodel Olaru, Dan Puric, Mihai Calin , Rodica Ionescu, Irina Movila, Ileana Olteanu si Medeea Marinescu. Pretul biletelor este de Pret bilete: 30, 25 si 16 lei, in functie de pozitionarea in sala.

La Teatrul Nottara se joaca Platonov de la ora 19.00. Din distributie fac parte , Victoria Cocias, Stefan Radof, Ion Haiduc, Ion Grosu, , Crenguta Hariton, Ada Navrot, Daniel Popescu, Petre Dinuliu si Alexandru Mike Gheorghiu. Pretul biletelor este de 4.70 lei.

La Sala Rapsodia, , Stefan Ruxanda, Paul Cimpoieru si Silviu Man . Pretul biletelor este 20 de lei.

La Teatrul Masca, Mihai Malaimare va invita la un One Man Show. Actorul este programat la ora 20.00. Muzica spectacolului este asigurata de Mircea Tiberian. Pretul biletelorĀ  este de 16 si 12 lei.

Petreceri

In Other Side of Expirat incepe de la ora 22.00 Grandmaster Flava, Bully.

In Deja Vu, de la ora 21.00, femeile sunt invitate la Clubul damelor de pica.

Concerte

Trupa Parazitii va sustine un concert in club Spice din Bucuresti. Mai multe detalii despre concertele zilei de joi gasiti aici.

FilmeĀ 

He's Just Not That Into You este o comedie romantica despre dragoste cupluri si mai ales fete disperate dupa intalniri, speriate sa nu ramana singure! Drew Barrymore, Ben Affleck, Jenifer Aniston, Scarlett Johansson, o elita intreaga! Daca iti plac comediile si romantismul in aceeasi fraza, nu ai cum sa nu iti placa acest film! Filmul ruleaza la Hollywood Multiplex. Programul complet al filmelor il gasiti aici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea