De prin lume adunate

#strand #piscine #inot #stranduri bucuresti

Stranduri deschise noaptea in Bucuresti

Cand temperaturile din capitala devin caniculare, bucurestenii se pot racori la strandurile si piscinele special amenajate. Cateva dintre aceste stranduri sunt deschise si pe timpul noptii, pentur cei care doresc sa faca o baie racoritoare. Strandurile Dambovita, Giulesti si Titan sunt deschise non stop. Sunt frumos amenajate, dispun de plaja, sezlonguri si bazine cu apa.

Aceste stranduri dispun si de terenuri de fotbal, tenis de camp sau de picior si zone de joaca pentru copii. Strandurile dispun si de restaurante si terase, zone de agrement si relaxare .
 

Strandul Giulesti


Strandul Giulesti este cochet, modernizat, insa are o suprafata mica. Dispune de un singur bazin, cu o capacitate de 100 de persoane, sezlonguri si umbrelute. Este dotat cu instalatie de circulare - recirculare a apei. Pana in septembrie, strandul Giulesti va fi deschis non - stop.

Tarifele de acces la strandul Giulesti sunt de 10 lei pentru adulti, 3 lei pentru copii si pensionari, iar pentru copiii sub 14 ani insotiti de parinti accesul in strand este gratuit. De asemenea, cele aproximativ 60 de sezlonguri pot fi inchiriate cu 10 lei pe zi.
 

Strandul Dambovita


Strandul Ciurel sau Dambovita se afla pe Soseaua Virtutii, langa Piata Crangasi. Strandul este deschis non-stop, din luna mai pana in septembrie. Dispune de cinci bazine, trei pentru adulti si doua pentru copii, plaja cu nisip, dusuri, sezlonguri, umbrelute, spatii de joaca pentru copii, mese de tenis de masa, doua terenuri de fotbal si tenis de camp.

Pretul biletelor in strandul Dambovita este de 10 lei de luni pana vineri si 15 lei sambata si duminica. Pentru copiii sub 7 ani insotiti de parinti, accesul in strand este gratuit pe toata perioada sezonului de agrement. Cum vremea se anuntat din ce in ce mai calduroasa, strandul Dambovita este deschis non stop. Bucurestenii se pot astfel racori si noaptea si se pot distra alaturi de prieteni.

 

Strandul Titan


Strandul Titan este unul din cele mai frumoase stranduri din Bucuresti si se mandreste cu bazine ultramoderne, zona de agrement, terenuri de fotbal, restaurant. club si multe alte solutii de divertisment pe care te asteapta sa le incerci.

Strandul Titan dispune de plaja amenajata, restaurant, terasa, parc de distractii pentru copii, teren de tenis de camp si teren de tenis de picior. In cadrul strandului se gaseste si un teren de fotbal, care este deshis si in nocturna. Complexul mai dispune si de zone de agrement, relaxare si alimentatie.

Strandul Titan este deschis si in timpul noptii, intre orele 21.00 - 05.00. Pretul unui bilet de intrare este de 10 lei de luni pana vineri si de 15 lei in zilele de sambata si duminica.

In Bucuresti mai exista si cateva stranduri care au program prelungit, pana la orele 21.00 - 22.00. Astfel, pentru o portie de balaceala poti merge la strandurile Drumul Taberei, Tineretului, Complexul Tei sau Water Park. Multe dintre strandurile din capitala ofera si cursuri de inot pentru copii si adulti. Aceste stranduri dispun si de zone de relaxare, agrement, restaurante si terase unde poti manca ceva bun si te poti relaxa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea