De prin lume adunate

#turneu #revista #constantin tanase #teatru

“Stelele Revistei” au luminat Teatrul National de Opera si Balet din Chisinau

Alexandru Arsinel , Adrian Enache si Tamara Buciuceanu-Botez , Cristina Stamate si Adriana Trandafir , Nae Lazarescu, Vasile Muraru si toti ceilalti membri ai trupei au ridicat sala in picioare si au foat aplaudati minute-n sir.

Teatrul National de Opera si Balet din Chisinau a fost gazda unuia dintre cele mai asteptate evenimente culturale ale sfarsitului de an – spectacolul "Stelele Revistei" cu Alexandru Arsinel, Tamara Buciuceanu-Botez, Nae Lazarescu si Vasile Muraru, Cristina Stamate, Adriana Trandafir, Adrian Enache, Alexandru Lulescu, Romica Sarbu, Mirela Boureanu, Alin Gherghisan, Miruna Birau, Cristian Simion, Nae Alexandru, Raluca Guslicov, Anamaria Donosa, Duo Acrobatic Lascu si Ansamblul de Balet (coregraf Cornel Popovici).

Acest spectacol a fost organizat si cu sprijinul Ambasadei Romaniei in Republica Moldova, reprezentata la spectacol, printre alti oficiali, de consulul Ion Nuica si Ioan Gabriel Gaborean, Ministru Consilier.

Succesul a fost urias, iar cei peste 1.500 de spectatori i-au aplaudat pe artistii romani minute-n sir, ridicati in picioare.

Toti au rememorat succesul de care se bucura in fiecare an la Chisinau artistii Teatrului de Revista „Constantin Tanase", pentru care biletele se vand si s-au vandut cu mai multe saptamani inainte. Asa cum s-a intamplat in acest an, cand, de fiecare data s-a jucat cu casa inchisa, cu ocazia turneelor din Italia, Germania, Spania si la Timisoara unde s-au jucat pe scena Operei Nationale doua reprezentatii ale spectacolului „ Stelele Revistei" din distributia caruia a facut parte si Stela Popescu. In Spania, la Valencia si Castellon s-a jucat "Ole, Tanase!" in cadrul Proiectului-Program "Romani pentru Romani" initiat de Primaria Municipiului Bucuresti.

Proiectul s-a bucurat de un succes urias. Anul acesta am mai jucat la Roma, Milano, Alessandria, Torino, Madrid si Nurenberg, marcand incheierea acestui proiect la Chisinau. Spectacolul „ Stelele Revistei" a carui reteta de succes este deja cunoscuta, este un veritabil cocktail alcatuit din cele mai bune momente artistice ale spectacolelor stagiunii 2008 – 2009 a Teatrul de Revista. Si sunt aproape trei ore de muzica, dans, umor de cea mai buna calitate si buna dispozitie", a declarat actorul Alexandru Arsinel, directorul Teatrului de Revista „Constantin Tanase".  

Turneul de la Chisinau a fost programat special in perioada in care Sala Rapsodia a gazduit Festivalul Concurs de Interpretare „ Aurelian Andreescu ".

La proiectele, premierele (spectacolul "Idolii Femeilor" este incontestabilul succes de casa al acestei stagiuni) si spectacolele stagiunii 2008 – 2009 (Bufonii Regelui, Omul care a vazut moartea, Pofta buna la Tanase, Dai un ban, dar face, OK, Melody, Mama Boema, Nevestele Vesele, Razbunarea Panterei Roz) s-a adaugat sirul de turnee efectuate in acest an in tara si in strainatate.

Celebrul cuplu Stela Popescu - Alexandru Arsinel care a implinit 30 de ani de cariera este nominalizat din nou la Premiile "Zece pentru Romania" – "Cei mai iubiti actori", dupa ce anul trecut Alexandru Arsinel a castigat detasat.

Una dintre cele mai asteptate premiere ale stagiunii 2009 va fi spectacolul "Aplauze, Aplauze" dedicat celor 30 de cariera a cuplului Stela Popescu – Alexandru Arsinel, spectacol la care au inceput deja repetitiile sub bagheta regizorului Bitu Falticineanu. "Va fi un spectacol - remember, cu texte pe care noi le-am spus si jucat de-a lungul anilor" a declarat Alexandru Arsinel.

"Vom readuce ceva din parfumul de alta data a Gradinii Boema si vom incerca sa ne prezentam la nivelul si pretentiile unui public care ne-a iubit si ne iubeste neconditionat  si care ne doreste aproape si de-acum incolo".

Iata si programul Teatrului de Revista „Constantin Tanase" (Sala Rapsodia, str.Lipscani nr.53) pana la sfarsitul anului:

Saptamana  8 – 14 dec 2008

Vineri       - 12 decembrie     - ora 18,00  – Idolii femeilor
Sambata  - 13 decembrie     - ora 18,00 –  Scandal in Paradis
Duminica  – 14 decembrie    - ora 18,00  -  Pofta buna la Tanase

Saptamana  15 – 19  dec 2008

Vineri     - 19 decembrie      - ora 18,00   – Bufonii Regelui
Sambata - 20 decembrie     - ora 14,00 si 18,00 – Scandal in Paradis
Duminica  –21 decembrie    - ora 18,00  - Dai un ban, dar face

Saptamana  22 - 27  dec 2008

Vineri       - 26 decembrie     - ora 18,00 – O seara la Tanase
Sambata  - 27 decembrie     - ora 18,00 – Dai un ban, dar face

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea