De prin lume adunate

#evenimente #stele moscovei pe gheata #patinaj #patinoar #balet #dans

Stelele Moscovei pe Gheata din nou la Bucuresti

Pe 31 ianuarie 2010, de la ora 19.30 la Patinoarul " Mihai Flamaropol " din Bucuresti are loc spectacolul " Stelele Moscovei pe Gheata " din cadrul turneului national care marcheaza debutul Anului Cultural din care face parte Proiectul National Cultural "Arta contra drog".

 

Pe gheata cu Michael Jackson

 

Celebrii patinatori rusi Natalya Bestemyanova, Andrey Bukin si Igor Bobrin, multipli campioni olimpici , mondiali si europeni vor sustine alaturi de trupa lor, alcatuita din 30 de patinatori campioni, un show de senzatie.  Spectacolul care va dura 120 de minute si pe care campionii rusi urmeaza sa-l prezinte in Romania contine doua parti.

In prima parte, vor transpune pe gheata baletul " Spargatorul de nuci ", iar in partea a doua, patinatorii rusi ne vor onora cu o premiera mondiala: un program de tangouri argentiniene si un altul, pe muzica lui Michael Jackson, ambele intr-o coregrafie originala, in stilul si compozitiile complexe, unice, ale patinatorilor.

 

Reprezentatii in lumea intreaga

 

Spectacolul "Stelele Moscovei pe gheata" revine in Romania pentru a cuceri inimile romanilor din  Bucuresti, Iasi, Galati, Sibiu si Brasov cu reprezentatii inedite. Campionii olimpici Natalya Bestemyanova si Andrey Bukin fac echipa si danseaza de ani de zile alaturi de celebrul patinator rus Igor Bobrin, cel care a infiintat in 1986 Compania "Stelele Moscovei pe Gheata", cel supranumit si "Regele" show-urilor de balet, dansator si coregraf deopotriva, quadruplu campion national al URSS in 1978, 1980, 1981 si 1982 si campion european in 1981.

Spectacolele sunt combinatii intre elementele de balet pe gheata, show, acrobatii cu artisti de circ si teatru, iar Igor este considerat si "Regele patinajului acrobatic", memorabile fiind solo-urile sale din "Cowboy", "Paganini" sau "Invisible Partner". La un an dupa ce a infiintat compania, Bobrin a reusit sa ii aduca alaturi de el si pe campioni olimpici, mondiali si europeni Natalya Bestemyanova si Andrey Bukin si impreuna au reusit sa adune in jurul sau mari valori ale patinajului mondial si sa puna in scena sute de spectacole de succes cu care au colindat lumea in lung si in lat.

Elementele si figurile acrobatice complicate, piruetele, salturile, jongleriile executate impecabil au starnit mereu admiratia spectatorilor din toata lumea, care i-au aplaudat de nenumarate ori la scena deschisa. Desi au resedinta la Moscova cei trei parteneri calatoresc in intreaga lume si rareori ajung pe-acasa. Este suficient doar sa enumeram cateva dintre tarile pe care le-au cucerit prin coregrafia originala, stilurile de patinaj unice, solo-urile coregrafice si acrobatice:  Elvetia, Austria, Franta, Turcia, Grecia, Germania, Olanda, Rusia, Belarus, Letonia, Ukraina, Polonia, Israel, Andorra, Italia, Suedia, Danemarca, dar si SUA, Coreea de Sud, Japonia, Columbia, Bolivia, Ecuador, Bahrein, Taiwan sau Venezuela.

Pentru Bucuresti, biletele se gasesc la casele de bilete ale Salii Palatului, Teatrului National, la Magazinul Muzica, Teatrul Nottara, Patinoarul "Mihai Flamaropol", in statiile de metrou Unirii 1 si 2, reteaua magazinelor Diverta, reteaua Carrefour si online, pe eventim.ro, biletedelatati.ro, blt.ro, vreaubilet.ro, bilet.ro, ticketpoint.ro si bilete.ro. Pretul biletelor este de 70, 100, 150, 200 de lei, in functie de locul ocupat in sala.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea