De prin lume adunate

#hobby #film #cartoon network #desene animate #star wars

Star Wars: The Clone Wars revine la Cartoon Network

Tot ceea ce a fost palpitant si nemaiintalnit in prima serie a Star Wars: The Clone Wars se transforma in ceva si mai bun, pentru ca a doua serie a inceput deja. Batalii inversunate, comploturi complexe si animatii de ultima ora ridica stacheta mai sus ca niciodata in noul sezon Star Wars.

TM & © 2010 Cartoon Network . © 2010 Lucasfilm Ltd. & TM. All rights reserved.

Vietile Cavalerilor Jedi devin tot mai complicate pe masura ce sunt dezvaluite relatii secrete si interzise, iar un nou tip de inamic intra in scena pentru a profita de haosul razboiului. Sezonul al doilea ii introduce in poveste pe Vanatorii de recompense, acesti mercenari fara de lege, alaturi de o galerie de noi personaje, locuri si creaturi. Star Wars: The Clone Wars – Sezonul 2 este mai mare, mai indraznet si mai intens ca niciodata. Numai la Cartoon Network vei putea viziona un episod nou in fiecare joi de la ora 20:00.

Descopera secrete de mult ascunse in "Copiii Fortei", noul episod de joi, 22 aprilie, de la ora 20:00.

Dupa ce a reusit sa-i pacaleasca pe Cavalerii Jedi si sa scape cu Holocronul, vanatorul de recompense Cad Bane porneste spre urmatoarea sa tinta: gasirea unor tineri care simt Forta si transportarea lor la Mustafar pentru antrenamentul Sith.

Dar Blane nu e altceva decat o unealta a Raului, o forta mortala menita sa-i distraga pe Cavalerii Jedi, in vreme ce adevarata sursa a nelegiuirilor continua sa comploteze din umbra. Dupa ce in episoadele anterioare s-a facut putina lumina asupra sa, Darth Sidious se dezvaluie in "Copiii Fortei" ca o serioasa amenintare la adresa viitorului Galaxiei.

TM & © 2010 Cartoon Network. © 2010 Lucasfilm Ltd. & TM. All rights reserved

Fanii foarte atenti pot cauta in acest episod mostre de nazdravanie ale echipei care a realizat Star Wars: The Clone Wars, precum indicii ascunse, omagii aduse serialului Star Wars si altor filme de referinta.

Provocarea e adresata celor carora le place sa fie cu ochii in patru:

 

Cate din cele de mai jos ai reusit sa observi?

 

  • Dupa ce Cad Bane scapa din Resolute, Anakin pleaca in graba, cu mainile la spate. Aceasta actiune e similara cu cea a lui Darth Vader din Imperiul Contraataca.
  • Designul navetei Jedi are cateva trasaturi comune navetelor clasice: cockpit-ul sau este similar cu cel al Soimului mileniului si isi schimba directia zborului precum Slave I a lui Boba Fett. Forma sa, totusi, este inspirata dintr-un crucisator care apare foarte putin in Atacul clonelor.
  • Cand Mace Windu se arunca sub o usa care explodeaza si reuseste sa-si prinda sabia laser in ultima clipa, momentul este similar celui in care Indiana Jones isi apuca palaria in Indiana Jones si Templul Mortii.
  • Cad Bane o ataca pe Ahsoka Tano cu un lasou lansat din incheietura, similar cu cel folosit de Jango Fett in Atacul clonelor si de Boba Fett in Intoarcerea lui Jedi.
  • Orasul Jan-Gwa seamana foarte bine cu orasul din baloane Otoh Gunga, care poate fi vazut in Amenintarea fantomei, cu singura deosebire ca este doar partial innecat in lac.


Asadar, numai la Cartoon Network poti viziona Star Wars: The Clone Wars.
 

 

Castiga figurine Star Wars: The Clone Wars
 

 

Acasa.ro si Cartoon Network te invita sa participi la concurs.

Star Wars: The Clone Wars
revine la Cartoon Network. Tot ceea ce a fost palpitant si nemaiintalnit in prima serie a Star Wars: The Clone Wars se transforma in ceva si mai bun, pentru ca a doua serie a inceput deja. Batalii inversunate, comploturi complexe si animatii de ultima ora ridica stacheta mai sus ca niciodata in noul sezon Star Wars.

Star Wars: The Clone Wars – Sezonul 2 este mai mare, mai indraznet si mai intens ca niciodata. Numai la Cartoon Network vei putea viziona un episod nou in fiecare joi de la ora 20:00.

Participa la concurs si poti castiga sase premii pe saptamana. In fiecare saptamana vei castiga sase figurine originale Star Wars: The Clone Wars, oferite de Hasbro Romania.



Pentru a putea concura va trebui sa raspunzi la intrebarea adresata pe forum.acasa.ro:

Ce personaj din Star Wars: The Clone Wars ti-ar placea sa intalnesti si de ce?

Argumenteaza-ti opinia!

Pentru a raspunde pe forum da click AICI.

Nu uita ca pentru a comenta pe forum acasa.ro trebuie sa iti creezi cont pe acasa.ro. In cazul in care nu ai deja, poti sa te inregistrezi AICI.

Important! Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida, iar datele personale - corecte!

Va fi premiat cel mai interesant si original raspuns!


Concursul se desfasoara in perioada 19 - 23 aprilie. Castigatorii vor fi anuntati in data de 23 aprilie, atat in pagina de concurs, cat si personal pe adresa de e-mail.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea