"Sta sa ploua" n-are nici o legatura cu anunturile meteo. Dar are legatura cu Romania pana la comanda Hoo! Lia Bugnar trage din nou semnalul de alarma. De aceasta data si ca regizoare! Scenograf, nimeni altul decat Dragos Buhagiar. Amandoi indragostiti de underground-ul de pe Calea Victoriei, cunoscut de mai toti ca Teatrul Luni.

Asadar, spectacolul de la Green Hours a devenit pentru o seara din bar/club un fel de garsoniera/bucatarie pentrui trei actrite: Maria Buza, Tania Popa si Antoaneta Cojocaru intr-un balans sensibil intre imaginar si real. Adica intre plata chiriei si vise. Si invers. De-a rasu' plansu'. Cu nodu'n gat. Apoi, telefoane in lanturi si inca un actor de " marca inregistrata ": Marius Manole. Adaugam ceva piure de cartofi si ceva dragoste si dupa nici 80 de minute, parca ai vrea s-o iei de la inceput. A naibii viata!...

"Sta sa ploua e momentul ala suspendat in care urmeaza sa se intample ceva...bun sau rau...nu mai are nici o importanta...e starea de dinainte de...asta e sta sa ploua!", spune Lia Bugnar.

Din distributie fac parte Tania Popa, Maria Buza, Antoneta Cojocaru si Marius Manole, iar regia este semnata de Lia Bugnar. Premiera a avut loc pe 18 aprilie 2006.

  •   2010-03-11
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Adevaratul loc al Botezului Domnului

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii