De prin lume adunate

#evenimente #florin piersic #teatru #spectacol

Spectacolul vietii lui Florin Piersic la 50 de ani de cariera

A sosit vremea ca noi, spectatorii, "privitorii" dupa cum ii place sa ne numeasca, sa raspundem prezent unui spectacol unic prilejuit de aniversarea a 50 de ani de cariera ai Maestrului Florin Piersic.

Dar ce-ar mai fi de spus despre o viata si despre o cariera care au fost pagini dintr-o carte deschisa inspre vietile tuturor? Veti ramane uimiti, mai sunt milioane de secrete tainuite intr-un suflet de copil.

"Hoinarind printre amintiri" se va constitui intr-un lant de memorii, dar si surprize, pe care prietenii lui de suflet, nume mari din lumea muzicii, teatrului si filmului romanesc sau oameni simpli care i-au taiat calea vietii, vor sa i le daruiasca pe parcursul a 4 ore intr-un cadru fastuos pe 23 martie la Sala Palatului.

Ne referim la personalitati precum Stela Popescu, Alexandru Arsinel , Draga Olteanu Matei , Nae Lazarescu, Vasile Murariu,  Ileana Stana Ionescu , Rodica Popescu Bitaneascu, Jean Constantin, Dorel Visan , Emilia Popescu, Corina Chiriac, Nicolae Caragea, Fantasy Band,  Dumitru Farcas, Monica Anghel, Ovidiu Komornic, OK Band, Mirabela Dauer, Madalina Manole, Andra, Octavian Ursulescu, Szoby Czeh, Baletul  Teatrului de Revista Constantin Tanase si alte participari surpriza.

Acestia, alaturi de Mihaela Radulescu, in calitate de amfitrion, il vor purta pe actor printre zeci de povesti minunate desprinse chiar din magnifica sa viata.

"Sa nu uitati ca exista un actor in Romania, un om pe care il cheama Florin Piersic si care o sa fie nu numai prieten, ci omul care de oriunde din orice loc va raspunde prezent", spune Florin Piersic. Evenimentul are loc pe 23 martie la Sala Palatului.

  •   2010-02-15
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu: Unde poti inota cu delfinii

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii