lecturi urbane este un proiect de implicare sociala ce are drept obiectiv principal incurajarea lecturii in spatiile publice si crearea unui nou model de a contribui la binele comunitatii. Campania este initiata de voluntarii Civika.ro si face parte dintr-un demers de imblanzire a spatiilor publice prin crearea de povesti.

Lecturi Urbane, in asociere cu Primaria Municipiului Bucuresti, vor inaugura sambata, 29 mai, in parcul Herastrau , spatii dedicate lecturii in aer liber. Prima etapa a acestui proiect este in Herastrau, in zona Vaporasul Ana si langa Expoflora si in Cismigiu, la Terasa Trandafirilor.

Spatiile de lectura constituie obiectivul echipei Lecturi Urbane de-a imblanzi spatiile publice, de a incuraja actul lecturii cu orice prilej si de a oferi un semnal de normalitate de care orice comunitate are atat de multa nevoie. Ele vor fi marcate prin mobilier specific si placute si vor constitui invitatii neingradite la lectura.

Lansarea va avea loc sambata, 29 mai, de la ora 13:00, in Parcul Herastrau in zona Vaporasului Ana, in prezenta Primarului General Sorin Oprescu. Va fi o lansare non-conformista la care sunteti invitati sa marcati un moment in premiera pentru Bucuresti si pentru pasiunea pentru carti.

  •   2010-05-28
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu: Unde poti inota cu delfinii

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii