De prin lume adunate

#mihai constantin #luminita gheorghiu #teatrul metropolis #spectacol #teatru

Luminita Gheorghiu si Mihai Constantin se iubesc la Metropolis

teatrul metropolis si ArCuB reia spectacolul “Ajutorul”, dupa Gyorgy Schwajda , un spectacol creat de Alice Barb, cu o distributie avandu-i in rolurile principale pe luminita gheorghiu si Mihai Constantin.

Luminita Gheorghiu, desemnata de Asociatia Criticilor de Film din Los Angeles drept „Cea mai buna actrita in rol secundar“, pentru rolul jucat in „Moartea domnului Lazarescu” si mihai constantin, rasplatit cu premiul national pentru cel mai bun actor, in rol principal, din spectacolul Oblomov, joaca pentru prima oara impreuna intr-o cutremuratoare poveste de dragoste cu final neasteptat.

Spectacol despre viata

„Ajutorul” este un spectacol care vorbeste despre violenta in familie si despre consecintele acesteia asupra noastra si asupra tuturor. Este o poveste profunda si emotionanta despre degradarea unei familii obisnuite si despre soarta copiilor intr-o lume condusa de parinti.

“Ajutorul” ne vorbeste despre dragoste si ura, violenta si tandrete, despre moarte si nepasare.

Asadar, pe 5 si 6 februarie, la orele 19.00, la Teatrul Metropolis, sunteti asteptati la o tragicomedie despre viata noastra cea de toate zilele, intr-o interpretare de exceptie si o viziune regizorala socanta si plina de emotie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea