De prin lume adunate

#simbolul pierdut #codul lui davinci #dan brown #librarii #carte #roman #literatura

"Simbolul pierdut" de Dan Brown in librarii

Cel mai asteptat thriller semnat Dan Brown, Simbolul pierdut, aparut in limba romana la Editura RAO , vine in toate librariile din tara incepand din 11 ianuarie. Romanul continua aventurile profesorului Robert Langdon , dupa "Codul lui da Vinci" si " Ingeri si Demoni " si este dedicat simbolurilor masoneriei.

"Simbolul pierdut", disponibil in limba romana este prezent in toate librariile din Romania in 11 ianuarie 2010, cu o saptamana mai devreme fata de data stabilita anterior pentru 18 ianuarie 2010. Aceasta initiativa raspunde numarului impresionant de cerceri inregistrate la RAO, in ultima perioada, din partea fanilor lui Dan Brown.

Cel mai cautat thriller al momentului simbolul pierdut de Dan Brown a aparut in limba romana la Editura RAO. Volumul pastreaza matrita copertei originale elegant codificata si ne ofera o incursiune fascinanta in lumea tainica a masoneriei. Actiunea cartii, desfasurata in incaperile, tunelurile si templele secrete din Washington D.C., se indreapta intr-un ritm ametitor spre un final cu totul surprinzator.

Simbolul pierdut il are drept protagonist pe fascinantul profesor de simbologie de la Universitatea din Harvard, Robert Langdon, pe care l-am cunoscut in "Codul lui da Vinci" si "Ingeri si demoni", romane publicate anterior de Editura RAO. Simbolul pierdut se gaseste in librarii la pretul de 59,99 de lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea