De prin lume adunate

#hobby #dans #cursuri de dans #scoala de dans #espansivo

Show-uri de dans profesionist cu Espansivo

Daca esti gazda unui eveniment important din viata ta si iti doresti sa iti impresionezi oaspetii cu o petrecere de neuitat, atunci poti apela la serviciile scolii de dans Espansivo , care va pregati un show exceptional cu dansatori, care iti vor anima petrecerea.

Un show cu dansatori profesionisti nu poate lipsi de la evenimentul tau special sau de la nunta ta. Show-ul va oferi petrecerii tale elegatnta, rafinament si dinamism.

Scoala de dans Espansivo iti va pune la dispozitie o echipa de dansatori profesionisti, care va vor impresiona prin dans, talent si buna dispozitie. Cha-cha-cha, samba, salsa, rumba, jive, vals, tango, vals vienez sau quick step sunt cateva dintre dansurile pe care dansatorii profesionisti vi le pot oferi la petrecera sau evenimentul tau.

Pachetele oferite cuprind momente de dans pe care le vei stabili impreuna cu cei de la Espansivo, in functie de evenimentul pe care il pregatesti. Dansurile oferite de Espansivo sunt personalizate in functie de cerintele tale. Fie ca alegi sa iti impresionezi angajatii cu o petrecere care nu va fi uitata prea curand, fie vrei ca nunta ta sa radieze de stralucire si momente indite, cei de la Espansivo vor sti ce ti se potriveste.

Espansivo ofera show-uri de dans profesionist pentru prezentari de produse, petreceri corporate, petreceri private , nunti si lista evenimentelor poate continua. Oferta scolii de dans este personalizata si flexibila, pe baza solicitarilor tale si a recomandarilor din partea profesionistilor cu care colaboreaza.

La scoala de dans Espansivo mai poti opta si pentru cursuri de dansuri latino, dansuri de societate si dansuri speciale pentru nunta ta.

Asadar, daca iti doresti ca petrecerea sau nunta ta sa fie niste evenimente speciale , atunci apeleaza la show-urile de dans oferite de scoala de dans Espansivo. Scoala de dans Espansivo se afla pe strada Semicercului, la numarul 56, in sector 1 din Bucuresti. Informatii se pot obtine la numarul de telefon 0721.326.726.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea