De prin lume adunate

#cafenea #piano bar #cina #restaurant #paste #hotel #rin grand hotel

Sarbatori Pascale la Rin Grand Hotel

Restaurante sofisticate cu mancaruri din bucataria internationala si romaneasca, baruri cu cocktail-uri savuroase, prajituri clasice sau sofisticate, muzica senzuala sau momente intense traite la cazino, sunt doar cateva dintre ingredientele unei seri perfecte petrecute la Rin Grand Hotel . Sarbatorile Pascale din acest an pot fi cu adevarat speciale daca te hotrasti sa il petreci aici. Hotelul te va surprinde prin maretie si arhitectura moderna.

transport catre aeroport cu limuzina sau elicopterul.

Unde dormim

La Rin Grand Hotel patrunzi intr-o atmosfera linistita si armonioasa, iar singurul "inconvenient" este faptul ca nu vei sti ce camera sa alegi. Rin Grand Hotel iti pune la dispozitie 1436 de camere si 23 de apartamente de lux mobilate si decorate cu stil. Fiecare camera a hotelului te va intampina cu atmosfera eleganta, discreta si confotabila, iar in baie vei avea parte de momente relaxante, pline de arome senzuale si calde.

Camerele hotelului sunt dotate cu seif, cablu TV, mini-bar, telefon, internet, iar in baie vei gasi papuci pufosi, halat de baie si produse cosmetice.

Unde mancam

Daca ti-e pofta de ceva traditional sau vrei sa incerci ceva mai extravagant, restaurantele hotelului iti pot satisface orice pretentie. La Rin grand Hotel vei gasi nu unul, ci trei restaurante cochete si elegante si un cafe bistro. In "Stars Restaurant" vei face o calatorie printre aromele bucatariei internationale. Aici vei gasi preparate din bucataria frantuzeasca veche si moderna, alaturi de cea italiana si cea englezeasca.

Restaurantul "La Boema" este destinat preparatelor frantuzesti si petrecerilor private. Atmosfera relaxanta, preparatele delicioase si vinurile rafinate vor intregi momentele speciale.

Daca vrei sa incerci ceva nou, "Restaurantul Dynasty" te invita sa decoperi misterul continentului asiatic si iti ofera preparate traditionale chinezesti. Dupa o masa copioasa ce poate fi mai bun decat sa te relaxezi in Diamond Cafe & Bistro unde poti savura prajituri sofisticate si o cafea speciala. Pentru o seara perfecta, Piano Bar te astepta cu cocktail-uri si muzica live cantata la pian.

Unde ne relaxam

relaxare si odihna deplina, in centrul spa de 5 stele. Profesionistii de la Body Art Wellness Club vor tranfosrma in arta clipele de relaxare si tonifiere ale corpului si mintii tale. Centrul de sanatate isi doreste sa aduca echilibru in viata agitata a fiecaruia.

Pentru a fi in forma pe durata intregii zile ai la dispozitie o varietate de servicii: piscina, fitness, aerobic, spinning, masaj, jacuzzi, sauna si bar sportiv. Pentru un program complet de relaxare poti alege salonul de masaj, destinat mai multor afectiuni: de relaxare, terapeutic sau sportiv. Salonul dispune si de programe speciale pentru slabire, tonifiere, anticelulita si fermitate a corpului.

Unde facem shopping

Rin Grand Hotel are grija si de dorintele tale speciale. Astfel, a amenajat un spatiu exlusiv destinat cumparaturilor. In Shopping Gallery vei gasi articole vestimantare, accesorii, incaltaminte, un centru de ziare si reviste, servicii bancare si un beauty center. Daca vrei sa cumperi si un cadou persoanelor dragi, la Rin Grand Hotel ai la dispozitie si spatii comerciale cu delicatese si bauturi fine, obiecte de arta sau cu specific traditional.

Unde ne distram

Pentru ca seara ta de petrecere la Rin Grand Hotel sa se termine intr-un mod placut, poti incerca cazinoul. Aici iti poti testa norocul la o masa de Blackjack.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea