De prin lume adunate

#targ #produse traditionale #toamna #recolta

Sarbatoarea Recoltei in Piata Drumul Taberei

Sarbatoarea Recoltei isi deschide astazi portile la Piata Drumul Taberei . Evenimentul reunineste, timp de doua saptamani, o bogata oferta de produse traditionale din toate regiunile tarii.

La targ vei gasi fructe si legume aduse direct de asociatiile de producatori, conserve pentru iarna, dulciuri, vinuri alese, obiecte de artizanat realizate de mesteri populari si multe alte surprize.

Organizata de Primaria Sectorului 6 si Administratia Pietelor pe platforma parcarii din fata Pietei Drumul Taberei, "Sarbatoarea Recoltei" ii asteapta pe toti bucurestenii care vor sa deguste si sa cumpere din "roadele toamnei".

Pe langa fructe si legume, la targ vei mai gasi si miere si produse apicole , paine traditionala romaneasca, dar si specialitati de panificatie fara gluten, hipocalorice sau speciale pentru bolnavii de diabet, suc natural de mere, palinca de Maramures si tuica de Arges, branza si produse din carne din zona Branului si a Sibiului si multe alte bunatati.

Atmosfera de sarbatoare a toamnei va fi completata de gratarele incinse pe care vor sfarai mititeii si fripturile rumenite pe jar. Sarbatoarea recoltei va fi completata cu must, vin si pastrama, prajituri de casa si sarmale pregatite la fata locului de gospodinele maramuresene, colaci secuiesti si cozonaci de casa din Bucovina.

Targul este deschis zilnic, in perioada 1 - 15 octombrie, intre orele 7.00 - 19.00.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea