De prin lume adunate

#salveaza viata #campanie #sange #social

Salveaza viata de langa tine

Campania "Romii intre judecata si prejudecata. Stop discriminarii!: continua maine, 10 aprilie, incepand cu ora 10.00, cu evenimentul " Salveaza viata de langa tine", o actiune de donare de sange ce va avea loc la Spitalul de Copii "Grigore Alexandrescu".
"Vrem pe aceasta cale sa demonstram ca suntem solidari cu nevoile semenilor nostri si sa facem noi un prim pas in a demonstra ca in viata sunt situatii in care nu conteaza etnia careia ii apartii. Dramele copiilor romi sau romani, indiferent de mediul din care provin nu ar trebui sa ne lase indiferenti"
, declara Nicolae Paun, Presedintele Partidei Romilor si initiator al acestui proiect.
In demersul sau, Partida Romilor va fi sprijinita atat de reporterii Radio Bucuresti, cat si de alte persoane care au vrut sa dea un exemplu pozitiv: Madalin Voicu, Trupa Act etc.
"Stiu ca poate parea bizar sa vrei sa te implici intr-un eveniment cu sau despre romi, avand in vedere imaginea pe care o au oriunde in lume. Este insa foarte important pentru noi si dorim sa luptam cum putem impotriva discriminarii interetnice sau de orice alt fel pentru ca aceasta este un pas spre NORMALITATE in lume, dar mai ales in Romania, o tara a anomaliilor de tot felul, despre care vorbim pe larg in ultimul nostru album “EXACT”. Ii invitam pe toti sustinatorii acestei idei sa participe la aceasta campanie"
, spune George Costinescu , liderut trupei ACT.
Problema lipsei de sange necesar pentru transfuzii in spitalele romanesti este o problema reala. Fiecare campanie de donare de sange salveaza vieti. Anul trecut 1057 de copii din Spitalul Grigore Alexandrescu au avut nevoie de sange si in total s-au efectuat 4580 de transfuzii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea