De prin lume adunate

#saint patrick #concerte #irlanda #spectacole #romania #bucuresti

Saint Patrick’s Day Tour in Romania

In perioada 16 - 20 martie, cu ocazia Zilei Nationale a Irlandei, in Romania au loc cinci zile de evenimente speciale. Saint Patrick ’s Day Tour se va desfasura la Bucuresti si Cluj-Napoca cu participarea trupelor Coras, Irish Way si Ad Hoc .

Ziua Nationala a Irlandei ii aduce un omagiu Sfantului Patrick , misionarul care a crestinat Irlanda, explicand Sfanta Treime cu ajutorul trifoiului cu trei foi. Ambasada Irlandei, alaturi de Culture Ireland si Asociatia Interculturala de Traditii au decis sa sarbatoreasca anul acesta Ziua Nationala a Irlandei intr-o maniera aparte, prin Saint Patrick’s Day Tour.

Mini-turneul dedicat Zilei Sfantului Patrick ii are ca invitati speciali pe membrii trupei Coras. Veniti tocmai din Irlanda acestia vor incanta publicul cu piese traditionale irlandeze interpretate la instrumente specifice culturii muzicale irlandeze.

Alaturi de Coros pe scena vor urca Irish Way si Ad Hoc. Irish Way, singura trupa din Romania dedicata in exclusivitate dansului irlandez traditional, va sustine muzica si buna dispozitie cu miscari specifice si chiar va invata publicul sa danseze “pe irlandeza”.

Trupa Ad Hoc va deschide fiecare seara cu un recital cu lucrari proprii, dar si cu prelucrari dupa trupele internationale de gen precum Blackmore’s Night sau Loreena McKennitt.
 

Program Saint Patrick’s Day Tour:
 

  • 16 martie: La Historia 1, Bucuresti
  • 17 martie: James Joyce’s Pub, Bucuresti
  • 18 martie: Clubul taranului, Bucuresti
  • 20 martie: Irish Music Pub, Cluj-Napoca


Toate evenimentele incep de la ora 21:00.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea