De prin lume adunate

#iluzii #poze #iluzii optice #fotografii #iluzii optice fotografii

Sa vezi si sa nu crezi: 10 fotografii cu iluzii optice uluitoare

Fotografiile cu iluzii optice impresioneaza de fiecare data, fie ca este vorba despre instantanee surprinse in casa sau despre imagini artistice. Pe internet gasesti zeci de mii de fotografii cu iluzii optice uluitoare, de aceea cu greu am reusit sa ne rezumam doar la cateva dintre ele.

1. Omida sau...

In imaginea de mai jos, ai impresia ca vezi o omida frumos colorata, insa, in realitate, este vorba doar despre un grup de pasarele lipite unele de altele.

2. Cel care arunca norii pe cer

La prima vedere, in fotografia de mai jos apare o statuie care pare ca asaza norii pe cer cu ajutorul unei trompete. In realitate, norul s-a apropiat suficient de mult de gura trompetei, pentru a da nastere unei iluzii optice neasteptate.

3. O pozitie incerta

Cu siguranta iti va lua cateva secunde pana ce iti vei da seama cum a fost realizata aceasta fotografie. Datorita iluziei optice, ai impresia ca barbatii sprijina un zid si ca persoanele din planul secund sunt pozitionate gresit. De fapt, barbatii sprijina asfaltul cu mana, iar unul dintre ei sta intins pe spate si citeste un ziar.

4. Omul cu cap de caine

Simpaticul caine din imagine a castigat o multime de simpatizanti pe net, dupa ce a demonstrat ca alura sa se potriveste de minune cu trupul stapanului.

5. Cine sta pe fotoliu?

O alta fotografie cu iluzie optica este cea care te pune in dificultate cand trebuie sa spui cine sta pe fotoliu.

6. Masinutele

In fotografia cu iluzie optica de mai jos, masinile par de jucarie, vazute de la etaj, ba chiar par ca pot fi mutate cu mana.

7. Ipostaza nefericita

Mirii se straduiesc intotdeauna sa faca cele mai frumoase poze la nunta, dar tocmai stradania lor le poate veni de hac. A trait-o pe pielea ei mireasa din imagine, care a crezut ca face senzatie daca se plimba prin oras pe un cal alb.

8. Recoltarea Lunii

Cine spune ca nu poti creste Luna in gradina? In fotografiile de mai jos, iluzia optica te face sa crezi ca barbatul uda Luna, iar apoi ca o transporta cu roaba.

9. Cine e mai mare?

Sa fie furnica prea mare sau elicopterul prea mic? Aceasta fotografie cu iluzie optica a fost foarte apreciata pe siteurile de ciudatenii, deoarece sansele de a surprinde un astfel de cadru sunt foarte mici.

10. Zebra cu doua capete

Incheiem lista cu uluitoarele iluzii optice din fotografii cu o imagine in care o zebra pare a avea doua capete. De fapt, sunt doua zebre, orientate in directii opuse.

Sursa foto: boredpanda.com, wherecoolthingshappen.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea