De prin lume adunate

#teatru #teatrul de opereta #dan puric #dans #pantomima

Royal Fashion la Teatrul National de Opereta

"Royal Fashion" este o premiera dedicata Zilei Regalitatii in Romania, un spectacol de pantomima si balet clasic. Dan Puric si compania " Passe Partout DP " va invita sa calatorim in timp pe un drum marcat de valorile monarhiei, luni de la ora 19.00.

"Royal Fashion" celebreaza si pune in lumina modelul regalitatii, aducand in atentia publicului o viziune de sinteza a secolelor care au distilat si rafinat aceasta bijuterie a calitatii umane. Cele 21 de tablouri care imbina pantomima cu baletul clasic poarta spectatorul intr-o incursiune de-a lungul istoriei, o incursiune care porneste din tinuturi si epoci indepartate in fosnet de crinoline, zanganit de armuri si pasi de dans, si care se incheie in contemporaneitate.

Inscriindu-se intr-o serie de proiecte culturale de mare valoare, "Royal Fashion" este o pledoarie pentru redescoperirea istoriei si a valorilor monarhice, o pledoarie pentru Frumos, Maretie, pentru un model care "te obliga sa te-nalti, sa parasesti cantitatea si sa ai privilegiul existentei calitative", dupa cum spunea Dan Puric.

Din distributia spectacolului fac parte Ileana Olteanu, Violeta Huluba , Nadejda Dimitriu, Lelia Marcu, Adriana Nicolae, Mihaela Ailincai, Antoanela Vladescu, Ion Parea, Dragos Huluba , Adrian Nour , Stefan Ruxanda, Paul Cimpoieru , Silviu Oltean, Vadim Rusu, Petre Voicu, Petru Ciobanu, Traian Vlas, Diana Ferencz, Corina Aldea, Monica Strat, Andreea Toma, Delia Serban, Luminita Dinca, Ruxandra Andruta, Diana Nastase, Eugenia Stoian, Consuela Ciont, Oana Valceanu si Cristina Osiceanu.

Spectacolul este realizat in colaborare cu Teatrul National de Opereta "Ion Dacian". Pretul biletelor este cuprins intre 21 si 52 lei si se gasesc la casa de bilete a Teatrului National de Opereta si in reteaua Eventim, la magazinele Germanos, Vodafone, Librariile Carturesti, Humanitas si online pe eventim.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea