De la debutul din anul 1999, spectacolul companiei de dans "Rhythm of the Dance" a fost urmarit de mai mult de 3 milione de spectatori din peste 33 de tari, fiind unul din acele show-uri care a deschis o noua era in lumea spectacolului de divertisment.

Spectacolul "Rhythm of the Dance" are o durata de doua ore si este un poem epic, care descrie calatoria celtilor de-a lungul timpului, o incursiune stralucitoare in lumea dansurilor irlandeze.

Combinand arta traditionala cu tehnologia folosita in showrile moderne, spectacolul este o poveste veche de mii de ani "spusa" si jucata, beneficiind de avantajul celei mai moderne tehnologi folosite in arta spectacolelor.

Spectacolul va ajunge la Bucuresti dupa un turneu national care ii va aduce pe dansatorii irlandezi la Craiova pe 4 februarie , Cluj pe 5 februarie , Sibiu pe 6 februarie si Bucuresti pe 7 februarie.

Preturile biletelor pentru spectacolul "Rhythm of the Dance" in Bucuresti sunt de 75, 100, 150 si 200 de lei. Biletele se gasesc la Sala Palatului, Teatrul National, Magazinul Muzica, Magazinele Diverta, Germanos, Vodafone, Librariile Carturesti, Librariile Humanitas si pe site-urile biletedelatati.ro, vandbilete.ro, bilete.ro, blt.ro, eventim.ro, ticketpoint.ro si myticket.ro.
 

  •   2010-02-04
  •  

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.