De prin lume adunate

#hilton #marriott #intercontinental #revelion #craciun

Revelion de cinci stele

Cauti o petrecere de Revelion asezonata cu lux, lumini de Oscar si distractii ca la New York? Te intereseaza meniuri sofisticate si apetisante ca in tarile mediteraneene sau vrei sa degusti mancaruri traditionale romanesti pregatite in stil rafinat? In acest caz, oferta hotelurilor de cinci stele din Bucuresti pare a fi exact ce ai nevoie de sarbatori.

Hotel InterContinental Bucuresti

S-au dus timpurile in care InterContinentalul era emblema comunismului. De ceva timp, aceasta locatie si-a schimbat radical aspectul si mentalitatile. Serviciile se ridica la standardele europene, in timp ce interioarele luxoase ofera cu brio tot confortul de care oaspetii au nevoie.

In ciuda faptului ca anul acesta Oscarurile, celebrele premii ale cinematografiei, nu au avut parte de faiomoasa petrecere de dupa decernare, nu ar trebui sa te simti dezamagit. Cei de la Intercontinental nu au pierdut timpul si au organizat  de Revelion o petrecere in care invitatii se vor simti ca vedetele premiate de la Hollywood. Astfel, la InterContinental te asteapta covorul rosu intins in holul hotelului si flashurile aparatelor de fotografiat. Exact ca la marea petrecere din capitala filmului american.

Din meniul serii de Revelion nu lipsesc preparate sofisticate din somon, caviarul, fructele de mare sau branzeturile de diferite proveniente, dar vei avea de ales si din mancarurile traditionale romanesti pregatite elegant. Atmosfera va fi animata de actorul Silviu Biris, TZ’s Band si DJ Stalin, dar si de o tombola cu premii surpriza.

Revelionul din Sala Balada de unde poti sa te uiti de sus la Bucuresti, mai exact de la etajul 21, costa 795 RON/persoana, in timp ce petrecerea din  Sala Ronda costa cu aproximativ un milion mai putin.

Craciunul la Intercontinental

Inca de la ineputul lunii decembrie, in Braseria Corso a hotelului se organizeaza branchuri cu specific de Craciun. Pe 25 decembrie vei avea parte, in sala Balada, de un meniu special pentru Craciun asezonat cu acorduri de jazz. Costa 170/Ron de persoana, este gratuit pentru copiii sub sase ani si la jumatate de pret pentru copiii cu varste mai mici de 12 ani.

In serile de 24, 25 si 26 decembrie, clientii pot alege si o cina in Restaurantul Madrigal, la pretul de 185 de lei de persoana. Aceasta include meniul european fusion sau meniul special de Craciun, care cuprind specialitati cum ar fi piept afumat de rata cu capsuni sau piept de curcan la cuptor in crusta de nuca de cocos.

Daca doresti sa ramai la InterContinental in noaptea de Craciun sau in noaptea de Revelion, vei plati 90 euro pentru o camera si 150 de euro pentru un apartament.

JW Marriott Bucuresti

De Revelion, hotelul Marriott iti propune cinci modalitati de a petrece noaptea de Anul Nou. Acest hotel organizeaza petreceri cu tema diferite care au fost denumite de catre organizatori: Mediterana gusturilor picante si al ritmurilor frenetice, Casino Royale si jocul fascinant al hazardului pur, Parfumul pasional al cabaretului frantuzesc, Venetia cu mastile si faldurile care ascund pasiuni tulburatoare, Culorile ametitoare si ritmul halucinant de samba.

Fiecare petrecere are si cate un meniu care contine mancaruri si delicatese din tarile in al caror specific a fost imaginata seara de trecere in 2009. Poti opta intre vita argentiniana cu sos chimi churri, creveti marinati cu rom, terina de mistret cu ciocolata, coasta de cerb cu sos de afine precum si alte zeci de delicatese in stil mare. Costa 890 RON/persoana.

De asemenea, dupa miezul noptii, oaspetii de la Marriott sunt invitati sa deguste un meniu traditional romanesc asezonat cu melodiile Loredanei care va sustine un recital.

Cei care vor sa isi petreaca sarbatorile in Hotelul Marriott in perioada 29 decembrie- 5 ianuarie vor plati 350 RON/persoana daca isi cumpara bilete la petreceri. Cei care achizitioneaza aceste bilete pana pe data de 30 decembrie, vor avea o  reducere de 10% pentru serile tematice de Revelion.

Daca te intereseaza sa petreci Craciunul la Marriott, este important sa stii ca in sala Cupola ai ocazia (intre orele 18.30 si 23.00) sa il astepti pe Mos Craciun. Meniurile propun, printre altele, porc asezonat cu mere si pere marinate in vin precum si supe din fructe de mare. In sala Cucina, poti merge la pranz (12.30- 15.00) sau la cina (19.00-23.00) si te vei bucura, de asemenea, de un meniu variat si sofisticat. Costa aproximativ 200 RON in functie de preparatele pe care le alegi.

Athenee Palace Hilton Bucharest

Petrecererea de Revelion de la Hilton va avea ca tema New York-ul.  Mai exact, managerii acestui hotel, s-au gandit sa reproduca atmosfera din cele mai sofisticate locatii din orasul american: Waldorf- Astoria si Top of the Rock. Meniul va avea sase feluri de mancare printre care scoicile aromate cu ulei de trufe sau filet de miel in crusta de ierburi inabusit cu legume si usturoi.

Revelionul cu tema Waldorf- Astoria costa 980RON/persoana in timp ce pentru petrecerea in stil Top of the Rock, vei plati 1050 RON/persoana. Daca doresti sa ramai peste noapte la Hilton mai scoti din buzunar inca 350/RON pentru o camera.

Pentru Craciun, Hilton popune brunchuri care vor avea loc in restaurantul Le Diplomate. Meniul costa 250 RON. Acest branchuri se adreseaza atat companiilor care vor sa realizeze o petrecere speciala cu ocazia Nasterii Domnului, cat si celor care vor sa incerce un dineu privat asezonat cu lux.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea