De prin lume adunate

#bucuresti #criza #ieftin #mancare #restaurant #unde iesim #unde mancam

Restaurante unde se mananca ieftin

In plina perioada de criza, ne gandim cu totii sa facem economii sau sa reducem cheltuielile inutile. Si in ceea ce priveste cina luata in oras lucururile nu stau altfel . Exista, insa, in Bucuresti, cateva localuri unde poti manca bine la preturi decente. Pe langa mancare ieftina si buna, in unele restaurante poti asculta muzica live, urmari meciuri de fotbal sau iti poti etala calitatile vocale la karaoke.

Piranha

, care dau si numele localului, in club isi au resedinta si alte specii de animale: papagali, iguane , porumbei, caini si pisici.

In meniul de la Piranha vei gasi fripturi, preparate la gratar, snitele, cartofi prajiti si alte preparate. Preturile incep de la 10 pentru gratar, 7,5 lei snitelele, 4 lei pentru bere si sucuri.

Piranha se gaseste pe Splaiul Independentei, la numarul 313 A, in complexul studentesc Regie. Rezervarile se fac de luni pana vineri, la numerele de telefon 021.3159129 si 0747.367705, intre orele 13-19.

Vatra

. Meniul este bogat si cuprinde feluri traditionale: ciorbe, gustari calde si reci, preparate la ceaun si la gratar, salate si deserturi.

Preturile pentru mancarurile de la Vatra sunt de 9 lei pentru o , 9 lei pentru salata de vinete, 7 lei pentru o portie de sorici, 3 lei mititeii, in jur de 15 lei pentru preparatele la gratar, iar la desert puteti alege clatite cu dulceata, papanasi sau placinta cu mere pentru 8 lei.

Restaurantul se afla pe strada Brezoianu, la numerele 23-25, in zona parcului Cismigiu. Este deschis zilnic intre orele 12-24, iar rezervari se pot face la numarul de telefon 021.315.83.75.

Harbin

Daca ai chef de la preturi mici, restaurantul Harbin este de departe cel mai ieftin. Acest restaurant este unul nepretentios si are mai mult un aspect de cantina. Patronul si bucatarul sunt chinezi, iar meniul este bogat si autentic. Ceea ce uimeste insa, intr-un restaurant cu specific, precum este Harbin, este faptul ca preturile sunt incredibil de mici. Pentru un bol de orez vei scoate din buzunar 3 lei, sosurile sunt 2,5 lei, crevetii 10 lei, preparatele din vita 12 lei, supele 5 lei, iar salatele 10 lei. In general, un fel de mancare principal nu depaseste 14-15 lei.

Restaurantul are o capacitate de 60 de locuri in interior si 60 pe terasa deschisa in timpul verii. Localul se afla pe strada Paunescu Paltin Ion, la numarul 12, in zona Piata Alba Iulia si este deschis intre orele 12.00 - 23,30, iar rezervari se pot face la numarul de telefon 021.322.57.28.

Taverna Viilor este un restaurant unde se asculta in fiecare zi a saptamanii muzica live. Restaurantul este situat pe Soseaua Viilor, in apropiere de City Mall si atrage in special prin programul muzical variat. Concertele de jazz, blues sau muzica traditonala fac parte din meniul acestui local. Daca nu iti place muzica, te poti delecta cu diverse programe sportive in fata proiectoarelor.

La Taverna Viilor poti lua un mic dejun, pranz sau o cina tradionala, la preturi mici. Preturile pornesc de la 4 lei pentru ouale prajite, 7 lei pentru o omleta, 8 lei pentru cascavalul pane, 4,5 – 5,5 pentru o supa sau ciorba, 5 lei pentru garniturile cu cartofi sau ciuperci, 10 pentru carnatii plescoi, 9,5 lei pentru pastrama, 14 lei pentru pizza si 8 lei pentru papanasi. La capitolul bauturi, pentru o limonada vei scoate din buzunar 10 lei, berea este 4-5 lei, iar carafa de vin este 15 lei.

Taverna Viilor se afla pe strada Viilor, la numarul 95, iar rezervari se pot face la numarul de telefon 0729.967.771.

Casa Rustic

Casa Rustic este un restaurant cu specific romanesc, situat la una dintre intrarile in Bucuresti, pe Valea Oltului. Bucatele sunt romanesti, gatite in stilul traditional. Preturile incep de la 4 lei pentru o omleta cu ciuperci, 5-6 lei pentru ciorbe, 6-7 lei pentru gustarile calde, 10-13 lei pentru felurile principale, 9 – 15 lei pentru preparatele la gratar si 6-7 lei pentru dulciuri.

Restaurantul se afla pe strada Valea Oltului, la numarul 113, in sectorul 6, iar rezervari se fac la numarul de telefon 021.444.79.29.

Gara Lipscani

Gara Lipscani este un local care inca mai pastreaza aerul de carciuma din anii 80. Localul este micut, cu 10 - 12 mese, amenajat in stiulul unui vagon de tren si in permanenta plin. Lumea vine aici pentru atmosfera relaxanta, preturile mici si mancarea buna. Meniul localului este bogat si poti gasi omlete, gustari calde sau reci, paste, pui, vita, porc, snitel, gratar, carnati, garnituri, salate si dulciuri. Cu 10 lei poti manca lejer un pranz consistent. Preturile incep de la 4 - 5 lei pentru ciorbe, 9-10 lei pentru felurile principale si 5- 6 lei pentru bere.

Gara Lipscani se gaseste pe strada Lipscani la numarul 38, iar rezervari puteti face la numarul de telefon 021.311.23.69.

Acestea sunt doar cateva dintre restaurantele in care poti manca ieftin. Daca mai stii si altele peste care noi am sarit, le poti aminti mai jos.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea