De prin lume adunate

#unde iesim #restaturante cu specific asiatic #specific asiatic #restaturant #restaturant asiatic

Restaurante excelente cu specific asiatic

Te-ai saturat de clasica mancare traditionala romaneasca si vrei sa simti gustul proaspat al vitei gatita in stir-fry? Incearca propunerile noastre de restaurante cu specific asiatic si cu siguranta nu vei regreta. De la rollurile de peste crud si pana la specialitati chinezesti si vietnameze, gusturile inegalabile ale bucatariei asiatice iti vor gadila papilele gustative asa cum nici nu te astepti.


Cluj

Restaurant Shanghai, strada Calea Turzii nr.42, Cluj-Napoca

Puiul Shanghai este preparatul vedeta al acestui restaurant, deschis in Cluj inca din anul 1998, prin unirea eforturilor a trei asociati, doi romani si un chinez. Aici poti incerca peste copt cu susan, creveti in sos chili sau piept de rata cu bambus.


Constanta

Restaurant Chinese Garden, strada I. L. Caragiale nr.4, Constanta

Fie ca esti doar in trecere prin orasul de la malul marii, ori ca esti de-al casei, la Chinese Garden te poti delecta cu pachetele de primavara cu pui shanghai si pui cu susan, creveti decorticati cu sos chinezesc, vita cu migdale sau coaste de porc cu aroma acra-dulce.


Bucuresti

Restaurant Templul Soarelui, strada Vasile Lascar nr. 205, Bucuresti

Restaurant dedicat strict bucatariei chinezesti, Templul Soarelui se lauda cu un meniu extrem de variat, care depaseste nu mai putin decat 500 de retete, pregatite de 8 bucatari veniti din provincia Sichuan. Aici ai ocazia sa te bucuri de supa Zha Cai, supa Gaotang, rata si vita pe plita incinsa, felii de caprioara cu ochi de dragon sau oua de prepelita in piele de tigru.

Restaurant Siam Thai, strada Amiral Vasile Urseanu nr.1, Bucuresti

Daca vrei sa schimbi registrul si sa alegi bucataria tailandeza, atunci Siam Thai este locul potrivit. De la frigaruile de pui cu sos de alune, la clestii de crab pane si pana la orezul prajit in stil thai, acest loc nu are cum sa nu te incante cu preparatele traditionale tailandeze.

Restaurant Jumbo food, soseaua Stefan cel Mare Nr. 26, Bucuresti

Aceasta locatie este specializata in bucataria vietnameza, iar aici poti comanda rata cu legume vietnameze, creveti jumbo, omleta cu creveti si taitei, carne de poc cu morcovi, ceapa si gulii sau Bo Luk Lak, adica vita cu ardei gras, ceapa, ciuperci si condimente traditionale.

Sursa foto: koreataste.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea