De prin lume adunate

#spectacol #dans #balet

Regal de balet la Sala Palatului din Bucuresti

stars of the 21st century revine pentru a doua oara in Romania, cu 13 faimosi dansatori de la opt dintre cele mai prestigioase companii de balet din lume. Evenimentul va avea loc pe 7 noiembrie la Sala Palatului, cu incepere de la ora 19:30.

Artistii care vor evolua la Bucuresti pe 7 noiembrie sunt: Dmitri Gruzdyev si Erina Takahashi (English National Ballet), Anastasia Goryacheva si Viacheslav Lopatin (Bolshoi Ballet – Moscova), Alina Somova (Mariinsky Ballet - St. Petersburg), Mikhail Kaniskin si Elisa Carrillo Cabrera (Berlin Opera Ballet), David Makhateli (Royal Ballet – Londra), Jiri Bubenicek (Dresden SemperOper Ballett), Otto Bubenicek (Hamburg Ballet), Iana Salenko si Marian Walter (Berlin Opera Ballet) si Jon Vallejo (Scena Ballet Carmen Roche - Madrid).

Publicul roman se va putea bucura din nou de un alt spectacol extraordinar de balet in care se vor intrece in eleganta, virtuozitate, originalitate si talent 13 dintre cei mai valorosi balerini ai lumii, toti reprezentanti ai unora dintre cele mai importante companii de balet din lume.

Spectacolul va avea doua parti. In prima parte balerinii de la Bolshoi Ballet vor dansa Flacara Parisului, cei de la Berlin Opera Ballet spectacolul Not Any More. Cuplul de la English National Ballet vor aduce in fata publicului Giselle, iar rusii de la Sankt Petersburg Corsarul. In partea a doua vor putea fi urmarite Manon, Silfida, Don Quijote sau Lebada alba.

Biletele pentru acest eveniment pot fi procurate de la casieriile Salii Palatului si Magazinului Muzica, librariile Carturesti, magazinele Germanos, Vodafone si Diverta, precum si on-line de pe eventim.ro, ticketpoint.ro, bilete.ro si blt.ro. Pretul la care poate fi procurat un bilet este pentru cinci categorii: 250, 200 lei, 150, 100 si 75 lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea