De prin lume adunate

#evenimente #targ #valentine's day #recomandare de weekend

Recomandare de weekend: Targ de Valentine's Day

ExpoMall Megafun, spatiul expozitional permanent de la AFI Palace Cotroceni , va fi timp de 11 zile locul unde cei care asteapta cu nerabdare sarbatoarea dragostei pot gasi cadoul perfect pentru persoana iubita.

Valentines Day , sarbatoarea preferata a indragostitilor si nu numai a lor, va tine capul de afis timp de 11 zile, intre 4 si 14 februarie 2010, la ExpoMall Megafun, spatiul expozitional permanent deschis la AFI Palace Cotroceni. Simbolurile dragostei, sub toate formele si pentru toate gusturile, vor fi omniprezente pentru ca fiecare indragostit sa poata gasi la Targul de Valentine’s Day cadoul potrivit pentru persoana iubita.

Ursuleti de catifea, inimi inscriptionate cu juraminte de amor, ciocolata fina, bomboane colorate, vinuri alese, flori in buchete inmiresmate, oferte de turism dintre cele mai romantice, carti si CD-uri pe gustul indragostitilor, sunt doar o mica parte din oferta cu care firmele expozante ii vor incanta pe vizitatorii care trec pragul AFI Palace Cotroceni.

In plus, organizatorii au pregatit si o serie de surprize, premii si concursuri promotionale, precum si intalniri cu vedete indragite din showbiz-ul romanesc. Pentru toti cei care asteapta cu nerabdare sarbatoarea dragostei si vor sa aleaga cadoul perfect, solutia ideala este Targul de Valentines Day, organizat intre 4-14 februarie, la etajul intai al AFI Palace Cotroceni.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea