De prin lume adunate

#unde iesim #targul taranului roman #muzeul taranului roman #produse traditionale #maramures #recomandare de weekend

Recomandare de weekend: Targ de produse traditionale si ecologice

Asociatia Producatorilor de produse traditionale si Ecologice Maramures in colaborare cu Muzeul Taranului Roman organizeaza in zilele de 16 si 17 ianuarie 2010, intre orele 9:30 - 17:00, Targul deproduse traditionalesi ecologice specifice zonei Maramures.

De la tanti Reghina iei straie populare, dar nu poti ignora nici mastile lui nea Vasile . Si de se spune ca iarna a trecut, nu te-ncrede si cerceteaza si cergile Mariei si Iuliei. Asta daca ai rabdare si mirosul de afinata, placinte si alte bunatati din carne, lapte si legume nu-ti schimba prioritatile.

Vor participa producatori deproduse traditionalesi ecologice din carne, lapte, produse de panificatie si cofetarie, miere, muraturi, legume, fructe, tuica precum si mesteri cu straie, covoare si ceramica.

Targul are loc la Muzeul Taranului Roman, de pe Soseaua Kiseleff, numarul 3. Mai multe detalii despre Muzeul si Clubul Taranului Roman gasesti aici si aici.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea