De prin lume adunate

#unde iesim #recomandare de weekend #spectacol #magie #mentalism #vlad grigorescu

Recomandare de weekend: Spectacol de magie

Sambata, 22 Mai  2010, de la ora 20:00, Teatrul de Magie si Glendale Art Cafe va invita la spectacolul "Blind" cu Vlad Grigorescu . Cu un mesaj social de transmis, spectacolul este o demonstratie artistica de mentalism care va include citirea gandurilor, manipulare, clarviziune, sugestie si premonitie .

Mentalismul este o categorie a iluzionismului care imita citirea gandurilor, predictia, controlul mintii, telepatia, telechinezia, perceptia extrasenzoriala si orice alt efect aparent imposibil care tine de mintea umana.

Tehnicile folosite sunt: sugestia, hipnoza , programare neuro-lingvistica, citirea limbajului corpului si a micro-semnalelor, distragearea atentiei, prezentara teatrala si manipularea iluzionistului clasic.

Blind este un spectacol interactiv si dinamic in care momentele dramatice alterneaza cu cele comice, toate avand ca numitor comun misterul artei magiei si uimirea spectatorilor in fata lucrurilor aparent imposibile realizate de Vlad Grigorescu, magician al Teatrului de Magie.

Pretul unui bilet este de 20 lei, iar spectacolul este interzis copiilor sub 12 ani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea