De prin lume adunate

#unde iesim #spectacol #show #magie #alin blaine #recomandare de weekend

Recomandare de weekend: Magic Show by Alin Blaine

Alin Blaine , magicianul care sfideaza gravitatia va invita la un spectacol in care imposibilul devine posibil. Pe 28 februarie, de la ora 20, in Bistro Menuet din capitala, magicianul va asteapta la un show magic.

Se vor sparge pahare fara sa fie atinse, lucrurile vor zbura doar cu ajutorul privirii, iar cartile de joc va vor purta intr-un adevarat delir caruia nu ii veti gasi nicio explicatie logica. Alin Blaine este poate singurul magician din Romania care reuseste sa sfideze gravitatia si sa ridice magia la rang de paranormal .

Alin Blaine este un iluzionist care a fost scolit in America de faimosul David Blaine. Calcand pe urmele profesorului sau, romanul a vrajit pana acum publicul romanesc, pe care l-a invitat sa participe la numerele sale de magie. In numerele sale, Alin Blaine isi lasa spectatorii muti de uimire, iar pe cei mai putin neincrezatori ii invita pe scena.

Nu trebuie sa ratati un show spectaculos in care Alin Blaine, discipolul marelui David Blaine va urca magia la rang de arta. Desfasurat sub motto-ul "Impossible is nothing", spectacolul va avea loc duminica, 28 februarie, incepand cu orele 20:00, la Bistro Menuet, de pe strada Nicolae Golescu, numarul 14, in spatele Ateneului Roman. Pretul unui bilet este de 50 de lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea