De prin lume adunate

# gradina cu artisti #concert #targ #evenimente #evenimente bucuresti

Recomandare de weekend: Gradina cu artisti

In parcul Gradina Icoanei, pentru toti iubitorii de arta si de animale mici, se deschide "Gradina cu Artisti". Evenimentul, aflat la cea de-a 6-a editie se va desfasura intre orele 11.00 si 20.00 si cuprinde o serie de ateliere de creatie artistica.

Astfel, cei interesati pot participa la ateliere de incondeiere oua, pictura, modelarea ceramicii, fotografie, creatie tutu-uri, atelier de reciclare creativa a deseurilor. Tot in cadrul evenimentului are loc si o expozitie cu vânzare de bijuterii, haine si accesorii handmade.

"Gradina cu Artisti" se va anima, in weekend-ul Floriilor si prin alte activitati amuzante, relaxante sau spectaculoase: jonglerii cu foc, dansuri latino, irlandeze, jazz dance si concerte de muzica folk, indie si percutie.

In Gradina vor fi prezenti artizani diversi de la artistii care detin la perfectie tehnicile incondeierii oualor la cei care practica quilling-ului , arta de rulare a hartiei, prin care se obtin diverse obiecte decorative sau accesorii handmade pentru tinute sau pentru nunti: marturii, meniuri, felicitari.

O oaza de voie buna, in zona de spectacole

La "Gradina cu artisti" esti asteptat in zona de spectacole, chiar langa spatiul dedicat atelierelor, sa te joci in parc, sa te relaxezi, sa fredonezi melodiile preferate, sa canti la chitara, sau sa bei un ceai aromat sau o cafea calda.

Tot in cadrul evenimentului au loc si cateva concerte. Editia de primavara a Gradinii cu Artisti te asteapta cu o serie de concerte live: vineri, de la orele 16.00 vei putea asculta si dansa pe muzica mixata de catre DJ Alexandru Aprodu si Indie Jules. Sambata, orele 18.00, esti asteptat la concertul celor de la Proiectul Tivodar, iar duminica, de la orele 18.00, la Percussion Band.

De Florii, Gradina cu Artisti isi deschide portile pentru seri dansante. Vineri si duminica, dupa ora 15.00, amatorii de dansuri latino vor invata de la dansatorii profesionisti ai scolii Salsa Veneno pasi de salsa, rumba si bachata.

Sambata, Atelier Pas Boutique va da gratuit lectii de jazz-dance, care are la baza charleston-ul, jitterbug-ul si swing-ul. Din programul de dans al zilei de sambata nu vor lipsi dansurile irlandeze.

Intre 6 si 8 aprilie, Gradina Icoanei va face loc si unei zone de adoptii de caini si pisici. Asociatiile Robi si Red Panda vor amenaja aceasta zona in care copiii si parintii sunt invitati sa adopte un animal care poate lesne deveni cel mai bun prieten.

Intrarea la eveniment este libera.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea