organizeaza prima expozitie de de epoca si clasice din Bucuresti. Tematica expozitiei o reprezinta vehiculele pe doua roti aflate in circulatie pe strazile din Romania, pana in anii ‘80.

Expozitia prezinta publicului primele modele de motociclete de serie, civile si de razboi din perioada antebelica, interbelica si contemporana. Publicul va putea marci cunocute produse in fostele tari socialiste, precum IJ, MZ, CZ, Ural, Carpati, dar si motociclete produse de firmele BMW, Puch, SACHS, Deutchs Industri, Triumph, din afara spatiului socialist.

Totodata, vizitatorii vor primi informatii interesante din istoria si evolutia motociclismului in Romania.

Unul dintre motoarele de exceptie este un Triumph model 1938, replici ale unor motoare de marca produse de firma italiana , sau motociclete produse de celebrul constructor american .

Expozitia se adreseaza atat privirilor curioase ale trecatorului, publicului pasionat, cat si cunoscatorilor in domeniu si colectionarilor pasionati.

Expozitia este deschisa pana pe 30 septembrie la Muzeul National de Istorie a Romaniei , de miercuri pana duminica, intre orele 10.00 - 18.00. Biletul de intrare este de 2 lei, iar taxa pentru fotografiat este de 20 de lei.

  •   2009-09-04
  •  

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.