De prin lume adunate

#activitati cina #8 martie cadouri #8 martie #shopping #cina

Rasfat de 8 Martie! Iata cum te poti distra de Ziua femeii

De 8 martie, femeile sunt rasfatatele zilei! Ziua femeii este ocazia perfecta pentru o cina romantica in doi, o iesire cu fetele in club sau momentul ideal sa schimbi garderoba. In fiecare an insa, cadoul pe care ni-l facem sau ne este facut de catre partener, este o adevarata provocare.

O cina... la inaltime!

Salate caprese cu trandafir de somon, vita marinata cu chimichurri, salata de mango cu rucola, ficat de gasca cu bourbon sunt cateva dintre meniurile sofisticate pe care bucatarii le prepara in marile retaurante din Bucuresti de 8 martie. Pentru o seara... la inaltime, alege una dinte locatiile in care privelistea va da cinei cea mai mare nota de romantism.

O sugestie ar fi restaurantul 18 Lounge by Embassy, situat la etajul 18 al turnului de sud City Gate, prin ai carui pereti de sticla poti admira lacul Herastrau sau bulevardul Kiseleff. Nu evita nici Sky Bar. Situat la etajul 5 al unei cladiri din Piata Dorobanti, este in timpul zilei o adevarata oaza de liniste, iar pe timp de noapte se transforma intr-un bar ideal pentru petrecere cu preparate chinezesti, braziliene sau japoneze.

Restaurantul Sole te lasa fara grai cand privesti prin ferestrele panoramice de la etajul 15. Aici poti savura paste, fructe de mare, steak-uri si alte delicii cu influente mediteraneene. O cina de ziua femeii, cu un vin pe masura si un desert delicios, va depasi 250 de ron.

8 martie fara inhibitii

Doamnele si domnisoarele isi pot face de cap, caci au unde. Mai toate barurile si cluburile din Bucuresti au pregatit cele mai dezinvolte petreceri pentru sarbatoarea femeii unde intrarea este libera.

In clubul Maya, de exemplu, gasesti un super show cu striptease masculin intr-un decor special, shot-uri din partea casei, sampanie, artificii si confetti. Pentru o seara mai linistita, ia-ti prietenele si da o fuga la beraria H, unde intalnesti conceptul Ladies Only. Nu uita si de trupa Bere Gratis care concerteaza pe 8 martie la Cinema Patria.

In schimb, daca te simti singura si vrei sa cunosti oameni noi, alege Quick Dating, in Centrul Vechi.

Shopping de 8 martie

Du-te sa te rasfeti cu cele mai inedite si spectaculoase oferte si cadouri la Targul de minunatii de la The Pub, cu obiecte noi si vintage pentru fashonistele infocate, dar perfect si pentru doamnele care cauta obiecte unice, de colectie sau decoratiuni atipice.

Si Complexul Militari Shopping sarbatoreste 8 Martie: toata ziua femeile vor fi in centrul atentiei cu reduceri peste reduceri, pentru a avea o aniversare perfecta!

Sursa foto: venuelook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea